Θα επιστρέψει ο Vaas του Far Cry 3; - Το υποούμενο του ηθοποιού που άναψε φωτιές

Τι ετοιμάζει η Ubisoft;
23 Απριλίου 2020 12:33
Θα επιστρέψει ο Vaas του Far Cry 3;  - Το υποούμενο του ηθοποιού που άναψε φωτιές

Το Far Cry 3 ήταν ένα παιχνίδι πίσω στο 2012 το οποίο αγαπήθηκε όσο λίγα από τους fans όχι μόνο για την re-imagined αποτύπωση του open world στοιχείου της σειράς, αλλά και για έναν από τους πιο αγαπημένους «κακούς» του gaming. Ο λόγος φυσικά για τον Vaas, τον οποίο υποδύονταν ο ηθοποιός Michael Mando, αποκαλώντας μάλιστα τον χαρακτήρα ως το πνευματικό του «ζώο».

Ο ίδιος, λοιπόν, απαντώντας σε διάφορα σχόλια σε ένα AMA στο Reddit, άφησε υπονοούμενο για επιστροφή του χαρακτήρα λέγοντας:

Ο Vaas είναι το πνευματικό μου ζώο. Το γεγονός πως ήμουν συνδημιουργός του χαρακτήρα είναι κάτι που θα εκτιμώ για πάντα. Αρκετοί μάλιστα έξω με αναγνωρίζουν ακόμα ως Vaas όταν με βλέπουν κι αυτό με χαροποιεί. Ποιος ξέρει, ίσως πολύ σύντομα να ενσαρκώσω ξανά τον ίδιο ρόλο!

Το γεγονότα στο τέλος του Far Cry 3 δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι σφράγισαν τη μοίρα του Vaas για κάποιο πιθανό sequel. Ωστόσο, η Ubisoft ίσως να μην ετοιμάζει κάποιο sequel, αλλά ενδεχομένως κάποιο remake ή pequel. Το αν ισχύει ή όχι η επιστροφή του Vaas μένει να το δούμε λοιπόν. Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε την υποκριτική του Michael Mando στην τηλεοπτική σειρά Better Call Saul που προβάλλεται αυτή την περίοδο.

Tags: