Φήμη: Έρχονται events για τα PlayStation 5 και Xbox Series X πολύ σύντομα

Έρχονται events τον Μάιο;
20 Απριλίου 2020 11:03
Φήμη: Έρχονται events για τα PlayStation 5 και Xbox Series X πολύ σύντομα

Όπως φαίνεται, οι gamers που ανυπομονούν να μάθουν περισσότερα για τη νέα γενιά κονσολών των PlayStation 5 και Xbox Series X, δε θα χρειαστεί να περιμένουν για πολύ ακόμα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός αναλυτής της gaming βιομηχανίας που εργάζεται για τη Niko Partners και διαχειριστής του ευρέως γνωστού gaming forum ResetEra, Daniel Ahmad, έφερε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Αναλυτικότερα, ο Daniel επισήμανε πως με την ακύρωση της E3 2020 πολλές από τις αποκαλύψεις και τις ανακοινώσεις που είχαν προγραμματιστεί για εκείνη την εβδομάδα πλέον έχουν νέα ημερομηνία. Μερικά πράγματα αναμένεται να αποκαλυφθούν νωρίτερα, μερικά αργότερα και μερικές ανακοινώσεις δεν έχουν αλλάξει και θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο. Μάλιστα, ο Daniel τονίζει πως η πρώτη κανονική παρουσίαση της επόμενης γενιάς και των παιχνιδιών της πλέον θα συμβεί πολύ νωρίτερα.

Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως ενδέχεται να δούμε κάποια παρουσίαση πριν τον Ιούνιο. Βέβαια, με τον Απρίλιο να τελειώνει και τη Microsoft και τη Sony να μην έχουν ανακοινώσει κάτι για την ώρα, αυτό πρακτικά αφήνει τον Μάιο ως τον πιο πιθανό μήνα.

Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει και το δημοσιογραφικό μέσο VGC, το οποίο με αφορμή τα λεγόμενα του αναλυτή έφερε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές ακόμη πληροφορίες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δικές του ανώνυμες πηγές τονίζει ότι η Sony σχεδιάζει τη μεγάλη αποκάλυψη του PS5 τον Μάιο.

Βέβαια, πρόσφατα τα σχέδια της εταιρία άλλαξαν εξαιτίας της πανδημίας, με το The Last of Us Part II να καθυστερεί. Οπότε, δεν είναι απίθανο και τα σχέδια για το event τον Μάιο να αλλάξουν.

Περνώντας στην πλευρά της Microsoft, τον τελευταίο καιρό διάφοροι έμπιστοι insiders κάνουν λόγο για δύο events, το ένα εκ των οποίων θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Μάιο. Το VGC από την πλευρά του επισημαίνει ότι και οι δικές του πηγές επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, πολύ σύντομα θα μάθουμε νεότερα για τα άκρως αναμενόμενα PlayStation 5 και Xbox Series X, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.