Υπάρχει πιθανότητα να καθυστερήσει το Ghost of Tsushima;

Τι αποκαλύπτει το λάθος της επίσημης σελίδας του PlayStation
17 Απριλίου 2020 10:31
Υπάρχει πιθανότητα να καθυστερήσει το Ghost of Tsushima;

Όταν η Sony ανακοίνωσε την καθυστέρηση του The Last of Us Part II, ξεκίνησαν οι εικασίες πως και το Ghost of Tsushima θα καθυστερήσει, κυκλοφορώντας μετά το πόνημα της Naughty Dog, όπως ήταν δηλαδή και το αρχικό πλάνο. Τώρα, λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει η επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation. Συγκεκριμένα, η τοπική σελίδα για τον Καναδά ενημερώθηκε μάλλον πρόωρα και στην κατηγορία με τα επερχόμενα παιχνίδια ανέφερε πως το Ghost of Tsushima θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

Λίγο μετά η σελίδα άλλαξε ξανά στην προηγούμενη μορφή της, με τη νέα ημερομηνία να αφαιρείται. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ωστόσο ένα στιγμιότυπο που πρόλαβαν να τραβήξουν οι παρατηρητικοί gamers.

Σίγουρα μια καθυστέρηση δεν είναι απίθανη αυτή την περίοδο, μιας και η Sucker Punch Productions μπορεί να χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Εκατομμύρια άνθρωποι σχεδόν σε όλες τις χώρες του πλανήτη είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους για να περιορίσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19. Αυτό αναμενόμενα έχει επηρεάσει και πολλά gaming στούντιο, τα οποία αναγκάζονται να δουλεύουν εξ’ αποστάσεως με μειωμένη παραγωγικότητα.

Βέβαια, για την ώρα η Sony δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, οπότε λάβετε υπόψη τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη. Είναι πολύ πιθανό η ημερομηνία του παιχνιδιού να μην έχει αλλάξει και να πρόκειται για ένα απλό τεχνικό λάθος.

Για την ώρα αυτό που γνωρίζουμε επίσημα είναι πως το Ghost of Tsushima θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 στις 26 Ιουνίου.