Νέες πληροφορίες για το Grand Theft Auto 6 – Αλλαγές στη Rockstar Games

Από ρεπορτάζ του έμπιστου δημοσιογραφικού μέσου Kotaku
16 Απριλίου 2020 17:49
Νέες πληροφορίες για το Grand Theft Auto 6 – Αλλαγές στη Rockstar Games

Αδιαμφισβήτητα, το Grand Theft Auto 6 είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια όλων των εποχών πριν καν μάθουμε το παραμικρό γι' αυτό, αφού η σειρά γιγαντώθηκε με το πέμπτο κεφάλαιο που αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα ψυχαγωγίας όλων των εποχών. Η σιωπή της Rockstar Games σχετικά με το GTA 6 έσπασε τώρα εμμέσως από το έμπιστο δημοσιογραφικό μέσο Kotaku που ευθύνεται για αμέτρητες έγκυρες φήμες και διαρροές ανά τα χρόνια.

Αναλυτικότερα, το Kotaku μεταφέρει πως πράγματι το επόμενο παιχνίδι της Rockstar Games μετά το Red Dead Redemption 2 θα είναι το νέο κεφάλαιο της σειράς Grand Theft Auto που εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα ονομάζεται Grand Theft Auto VI. Το αξιοσημείωτο είναι πως η διοίκηση της εταιρίας ακολουθεί ένα διαφορετικό πλάνο αυτή τη φορά και σχεδιάζει μια κάπως μικρότερης κλίμακας κυκλοφορία που θα εμπλουτίζεται με την πάροδο του χρόνου με updates περιεχομένου.

Αυτό πιθανότατα σημαίνει πως για άλλη μια φορά το multiplayer κομμάτι θα διαθέτει μελλοντικά με update, όπως συνέβη και με το GTA V και με το RDR II. Ενδεχομένως βέβαια ένα πιο ακραίο σενάριο να υπάρξουν και DLCs για να ολοκληρωθεί/ συνεχιστεί η ιστορία. Το ρεπορτάζ σημειώνει βέβαια πως το παιχνίδι θα είναι ανεξαρτήτως τεράστιο, αφού μιλάμε μεν για μικρότερη κλίμακα, αλλά συγχρόνως και για την κλίμακα της Rockstar…

Συνεχίζοντας, το Kotaku τονίζει ότι το παιχνίδι είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης. Αυτό σημαίνει πως ίσως χρειαστεί να οπλιστούμε με υπομονή και να περιμένουμε ακόμη αρκετά χρόνια μέχρι να έρθει στα ράφια των καταστημάτων. Αν η ανάπτυξη είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο, ίσως και το 2021 να είναι πολύ αισιόδοξη εκτίμηση και να πρέπει να περιμένουμε ακόμη περισσότερο.

Για την ιστορία, το εν λόγω ρεπορτάζ δεν αφορά το GTA 6 αποκλειστικά, αλλά εστιάζει κυρίως στην κουλτούρα της Rockstar Games, η οποία μετά τα παράπονα για τις υπερωρίες κατά την ανάπτυξη του Red Dead Redemption II έχει βελτιώσει πολύ τις εργασιακές συνθήκες, αυξάνοντας μεταξύ άλλων και τους μισθούς. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ. Τέλος, να επισημάνουμε πως θεωρητικά οι παραπάνω πληροφορίες αποτελούν φήμες, αφού παρά το σχεδόν αλάνθαστο ιστορικό του Kotaku, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα.