Εκτός Χρηματιστηρίου Νέας Υόρκης η Konami

Το Silent Hills αποτελεί και επίσημα πλέον παρελθόν
27 Απριλίου 2015 19:38
Εκτός Χρηματιστηρίου Νέας Υόρκης η Konami

Μετά από τις δηλώσεις των Norman Reedus και Guillermo Del Toro, ήρθε και επίσημα σήμερα η επιβεβαίωση από την Konami πως η ανάπτυξη του Silent Hills ακυρώθηκε. Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε την διαγραφή της από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Αρχικά, η επιθυμία της εταιρίας να διαγραφεί από το NYSE (New York Stock Exchange) δεν προέκυψε πρόσφατα αλλά από τον προηγούμενο Νοέμβριο, όταν είχε ξεκινήσει αρχικά η διαδικασία διαγραφής. Οι μετοχές της Konami θα συνεχίσουν να London Stock Exchange and Tokyo Stock Exchang

Επιπλέον, η Konami υπέβαλλε αίτηση για την αφαίρεση της από την αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ώστε να απαλλαχθεί από τις υποχρεώσεις της για τις διάφορες αναφορές προς την αμερικανική κυβέρνηση αλλά η Konami ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να δημοσιεύει τις οικονομικές αναφορές της στην αγγλική γλώσσα για το όφελος των ενδιαφερόμενων από την Αμερική.

Ένας από τους λόγους που η Konami αποφάσισε να προβεί στην συγκεκριμένη κίνηση είναι πως το 99.71% των χρηματιστηριακών συναλλαγών προέκυψαν στο Χρηματιστήριο Λονδίνου και στο Χρηματιστήριο Ιαπωνίας. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο πως ακριβώς πρόκειται να επηρεάσει την ιαπωνική εταιρία η αφαίρεση της από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης αλλά δεν παύει να είναι αρκετά περίεργο το γεγονός πως η συγκεκριμένη είδηση είδε τα φώτα της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας σχετικά με την ακύρωση του Silent Hills.

Ποια είναι η γνώμη σας για την ακύρωση του Silent Hills; Πείτε μας την άποψη σας στα σχόλια. 

Tags: