Το Cyberpunk 2077 θα έχει τουλάχιστον δύο expansions

Η CD Projekt ανοίγει τα χαρτιά της
10 Απριλίου 2020 20:03
Το Cyberpunk 2077 θα έχει τουλάχιστον δύο expansions

Πρόσφατα η CD Projekt μας διαβεβαίωσε πως είναι σε θέση να κυκλοφορήσει το Cyberpunk 2077 μέσα στο 2020. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και ήδη το πολωνικό στούντιο έχει μεγάλα σχέδια για το πως θα το υποστηρίξει στην πορεία.

Αναλυτικότερα, όπως μεταφέρει το VideoGameChronicle, ο πρόεδρος της CD Projekt, Adam Kiciński μίλησε στους επενδυτές σχετικά με το μέλλον του παιχνιδιού μετά την κυκλοφορία του και χαρακτηριστικά επισήμανε πως δεν θα έχει λιγότερα DLCs από το The Witcher 3. Στη συνέχεια επισήμανε πως θα ακολουθήσουν ακριβώς την ίδια πορεία όπως και με το τρίτο κεφάλαιο της σειράς Witcher και έτσι θα ανακοινώσουν τα πακέτα επέκτασης περίπου τρεις μήνες πριν την κυκλοφορία τους.

Σε περίπτωση που δεν θυμάστε, λοιπόν, το The Witcher 3 είχε δεκαέξι μικρά δωρεάν DLCs, τα οποία κυκλοφορούσαν περίπου ανα μία εβδομάδα, όταν ο τίτλος είχε κάνει αρχικά το ντεμπούτο του. Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο μεγάλα πακέτα επέκτασης με κανονικές campaign αποστολές και νέα ιστορία, τα Hearts of Stone και Blood and Wine. Όλα τα πακέτα επέκτασης γνώρισαν τρομερή αποδοχή από το κοινό και τους κριτικούς.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου για τα PS4, Xbox One και PC και αν έχει δύο τουλάχιστον πακέτα επέκτασης σίγουρα θα μας κρατήσει απασχολημένους και μέσα στο 2021.