Το Twitch θέτει νέους κανόνες σχετικά με το γυμνό και την ενδυμασία

Λόγω «ανάγκης μεγαλύτερης διαφάνειας»
09 Απριλίου 2020 13:43
Το Twitch θέτει νέους κανόνες σχετικά με το γυμνό και την ενδυμασία

Η δημοφιλής streaming υπηρεσία Twitch παρουσίασε μια λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με την πολιτική της για το γυμνό και την ενδυμασία με στόχο να ξεκαθαρίσει την «ποικιλία καταστάσεων», σε περιπτώσεις που απ’ ότι φαίνεται χρειάστηκαν σαφώς περαιτέρω εξηγήσεις.

Ο γενικός κανόνας παραμένει ο ίδιος, αφού απαγορεύει την γύμνια είτε μερικώς είτε πλήρως και απολύτως σε ότι αφορά τα γενετικά όργανα ή τους γλουτούς. Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες νέες λεπτομέρειες, οι οποίες λένε πως κανένα περίγραμμα των γεννητικών οργάνων δεν θα πρέπει να παρατηρείται, ακόμα κι αν είναι καλυμμένο. Επίσης πρέπει να καλύπτεται ολόκληρη η περιοχή που εκτείνεται από τους γοφούς στο κάτω μέρος της λεκάνης και των γλουτών.

Όσο για τις γυναίκες streamers, θα πρέπει σύμφωνα με τους νέους κανόνες να καλύπτουν τις θηλές τους και η κάλυψή τους να μην αποσπά τους θεατές.

Του ίδιους κανόνες πρέπει να ακολουθούν και όλες οι εμφανίσεις cosplay καθώς και τα digital filters/avatars. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις για εκπαιδευτικούς σκοπούς ή γυμνό σχέδιο τέχνης. Υπάρχουν, ωστόσο, εξαιρέσεις για όσες θηλάζουν και όσους ασχολούνται με το body art ή αν κάνουν streaming στην παραλία (οι γυναίκες και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να καλύπτουν τις θηλές τους).

Tags: