Δείτε το πρώτο trailer του Call of Duty: Black Ops 3

Όλες οι επίσημες πληροφορίες μαζί με νέες εικόνες
26 Απριλίου 2015 17:06
Δείτε το πρώτο trailer του Call of Duty: Black Ops 3

Κάπως έτσι και μετά από σωρεία διαρροών όπου μάθαμε τις πρώτες πληροφορίες για το επόμενο Call of Duty, η Activision έκανε την επίσημη αποκάλυψη του Call of Duty: Black Ops III, με ένα εκρηκτικό -όπως συνηθίζει η σειρά- trailer υπό τους ήχους του Paint It Black των Rolling Stones. 

Όπως θα δείτε στο trailer, το Black Ops 3 θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου του 2015 για τα Xbox One, PS4 και PC, όντας ο πρώτος πραγματικά 'next-gen' τίτλος της σειράς. Αν προπαραγγείλετε τον τίτλο θα λάβετε πρόσβαση στην multiplayer beta -για πρώτη φορά στο franchise μετά το World At War, η οποία δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα διεξαχθεί.

Ο τίτλος θα φέρει co-op campaign τεσσάρων παικτών, ένα νέο σύστημα κινήσεων που περιλαμβάνει wall-running μεταξύ άλλων εντυπωσιακών κινήσεων, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα να παίζετε τις αποστολές του co-op campaign με οποιαδήποτε σειρά θέλετε. Τα επίπεδα επίσης έχουν γίνει πιο ανοιχτά και η ΑΙ πιο αποφασιστική και προσαρμόσιμη στις καταστάσεις, ενώ οι τέσσερις χαρακτήρες του campaign θα έχουν το δικό τους ξεχωριστό progression system.

Περνώντας στην multiplayer πλευρά, εκεί συναντάμε μια class-based προσέγγιση, όπου θα υπάρχουν πλέον οι Specialists, εννέα διαφορετικοί στρατιώτες που επί της ουσίας είναι και εννέα διαφορετικές κλάσεις. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε για τους Ruin, Seraph, Outrider και Reaper. 

Όσον αφορά την πλοκή, το setting μας βρίσκει μετά το τέλος του μελλοντικού Ψυχρού Πολέμου στο Black Ops 2, όπου οι στρατιώτες έχουν γίνει augmented με ρομποτικά άκρα -όπως ακριβώς γίνεται στο setting του Deus Ex. Τέλος, το Black Ops 3 αναπτύσσεται εδώ και τρία χρόνια από τη Treyarch, όντας ο περισσότερος χρόνος που έχει δουλέψει ποτέ σε τίτλο της σειράς. 

 

Tags: