Το παιχνίδι καρτών του League of Legends κυκλοφορεί στα τέλη του Απριλίου

Κλείδωσε η ημερομηνία για PC και mobile συσκευές
06 Απριλίου 2020 09:12
Το παιχνίδι καρτών του League of Legends κυκλοφορεί στα τέλη του Απριλίου

Η Riot Games ανακοίνωσε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι καρτών της, Legends of Runeterra. Πρόκειται για έναν τίτλο που βασίζεται στο σύμπαν του League of Legends και είναι ήδη διαθέσιμος σε beta μορφή. Τα καλά νέα για όσους επένδυσαν χρόνο στη δοκιμαστική έκδοση είναι πως η πρόοδός τους δεν θα διαγραφεί και θα διατηρήσουν όλα όσα κέρδισαν. Με την τελική κυκλοφορία ωστόσο θα αρχίσει μια νέα σεζόν για τους ranked αγώνες.

Περνώντας στο περιεχόμενο, η τελική έκδοση θα φέρει ένα νέο σετ με περισσότερες από 120 κάρτες, καθώς και μια νέα περιοχή. Αυτό σημαίνει πως συνολικά ο τίτλος θα απαρτίζεται από επτά περιοχές, 35 champions και περισσότερες από 400 κάρτες. Η Riot Games σκοπεύει να ενημερώνει το παιχνίδι κάθε δύο εβδομάδες και να βελτιώνει το balance με αλλαγές κάθε μήνα, ενώ θα φέρει πολύ ακόμα περιεχόμενο και νέα χαρακτηριστικά μετά την διάθεση του παιχνιδιού.

Το Legends of Runeterra θα κυκλοφορήσει, λοιπόν, στα τέλη του Απριλίου και συγκεκριμένα θα καταφθάσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στις mobile συσκευές με cross-play στις 30 Απριλίου.