Δωρεάν άλλα δύο εξαιρετικά indie παιχνίδια για την καραντίνα

Μερικές ακόμη προτάσεις για να περάσετε το χρόνο σας
03 Απριλίου 2020 09:28
Δωρεάν άλλα δύο εξαιρετικά indie παιχνίδια για την καραντίνα

Αυτή τη στιγμή εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους για να περιοριστεί η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού COVID-19. Gamers και μη, λοιπόν, έχουν βρεθεί με περισσότερο χρόνο στα χέρια τους και δεν είναι λίγοι αυτοί που ψάχνουν κάποιο παιχνίδι να περάσουν τη μέρα τους. Η Epic Games έρχεται για άλλη μια εβδομάδα να δώσει πιθανές λύσεις.

Συγκεκριμένα, η εταιρία συνεχίζει να προωθεί το ψηφιακό της κατάστημα Epic Games Store και έτσι χαρίζει άλλα δύο παιχνίδια. Πρόκειται για δύο εξαιρετικές indie προτάσεις, στις οποίες σίγουρα αξίζει να ρίξετε μια ματιά. Ο πρώτος δωρεάν τίτλος είναι το Gone Home. Πρόκειται για μια βραβευμένη αφηγηματική περιπέτεια που θα σας ταξιδέψει πίσω στο 1995. Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι της εβδομάδας είναι το Hob, ένα πανέμορφο action-adventure από τους δημιουργούς του Torchlight.

Ως συνήθως, μπορείτε να αποκτήσετε τα παιχνίδια μέσα από την ειδική τους σελίδα πατώντας εδώ και εδώ αντίστοιχα. Αρκεί ένας δωρεάν λογαριασμός στην πλατφόρμα και φυσικά οι τίτλοι θα παραμείνουν για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη.