Οι ολοκαίνουργιες φωτογραφίες του The Last of Us Part II ρίχνουν σαγόνια!

Εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά ο τεχνικός τομέας
03 Απριλίου 2020 08:48
Οι ολοκαίνουργιες φωτογραφίες του The Last of Us Part II ρίχνουν σαγόνια!

Πριν από λίγες ώρες σας ενημερώσαμε σχετικά με τη δύσκολη απόφαση που πήρε η ομάδα του PlayStation να καθυστερήσει το The Last of Us Part II λόγω κορωνοϊού. Για την ώρα το παιχνίδι δεν έχει κάποια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας και το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο μέλλον για το PS4.

Η Naughty Dog γνωρίζοντας πως οι παίκτες ανυπομονούν να πιάσουν στα χέρια τους τον τίτλο, κυκλοφόρησε μερικές ολοκαίνουργιες φωτογραφίες από τη νέα περιπέτεια της Ellie, για να κάνει την επιπλέον αναμονή κάπως ευκολότερη. Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδαν δεκατέσσερα screenshots από την PS4 Pro έκδοση του παιχνιδιού, στα οποία βλέπουμε διάφορους παλιούς και νέους χαρακτήρες, καθώς και gameplay στιγμές. Αυτό που ξεχωρίζει σε όλες τις εικόνες είναι τα ευκρινέστατα γραφικά, τα οποία σίγουρα θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά εν κινήσει.

Μπορείτε να δείτε όλο το εν λόγω φωτογραφικό υλικό μέσα από το γκαλερί που ακολουθεί. Να σας υπενθυμίσουμε πως κάνοντας κλικ στο γκαλερί μπορείτε να δείτε όλες τις εικόνες σε υψηλή ανάλυση σε νέα καρτέλα.

The Last of Us Part II - Unboxholics