Η Bethesda δεν θα κάνει ψηφιακό event μετά την ακύρωση της E3 2020

Θα αποκαλύψει αλλιώς τα μελλοντικά της σχέδια
01 Απριλίου 2020 19:49
Η Bethesda δεν θα κάνει ψηφιακό event μετά την ακύρωση της E3 2020

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως η E3 2020 ακυρώθηκε εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού. Πολλές εταιρίες που σκόπευαν να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις Τύπου, όπως η Microsoft και η Ubisoft, ανακοίνωσαν πως τελικά θα καταφύγουν σε κάποια ψηφιακή λύση που θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο.

Τώρα ανακοινώθηκε πως η Bethesda, μια από τις εταιρίες που δεν απουσιάζει ποτέ από την E3 εδώ και μερικά χρόνια, τελικά δεν θα οργανώσει ούτε κάποιο ψηφιακό event. Αντιθέτως, η εταιρία θα πραγματοποιήσει με άλλο τρόπο τις ανακοινώσεις της μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο υπεύθυνος του marketing τμήματος της Bethesda, Pete Hines, δήλωσε:

Δεδομένων των πολλών προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε εξαιτίας της πανδημίας, δεν θα πραγματοποιήσουμε κάποιο ψηφιακό Showcase τον Ιούνιο. Έχουμε πολλά συναρπαστικά πράγματα που αφορούν τα παιχνίδια μας και τα οποία θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Ανυπομονούμε να σας πούμε περισσότερα τους επόμενους μήνες.

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα βλέπουμε διαρκώς ανακοινώσεις από την πλευρά της Bethesda σε αντίθεση με ένα event που να συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες. Ανεξαρτήτως, μείνετε συγκεντρωμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.