Κάντε χώρο – Το Final Fantasy VII Remake θα «αδειάσει» το PS4 σας

Αποκαλύφθηκε το μέγεθος του παιχνιδιού
01 Απριλίου 2020 16:46
Κάντε χώρο – Το Final Fantasy VII Remake θα «αδειάσει» το PS4 σας

Όπως σας ενημερώσαμε προ ολίγων ημερών, διάφοροι μαγαζάτορες «έσπασαν» το εμπάργκο του Final Fantasy VII Remake, με αποτέλεσμα αρκετοί καταναλωτές να έχουν το παιχνίδι στα χέρια τους αρκετά νωρίτερα από την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Δεν άργησε πολύ και ήδη οι πρώτες φωτογραφίες του retail αντιτύπου ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, φέρνοντας μας μερικές εξαιρετικά σημαντικές πληροφορίες.

Η επαναδημιουργημένη περιπέτεια του Cloud, σύμφωνα με την ίδια την Square Enix, θα απασχολήσει τους παίκτες για αρκετές ώρες, με μία τεράστια ποικιλία στις κύριες και δευτερεύουσες αποστολές. Αν μη τι άλλο και ο τεχνικός τομέας μετά όπως είδαμε και στο demo κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες με τα θαυμάσια γραφικά του. Όπως μαθαίνουμε, λοιπόν, η φυσική έκδοση θα φέρει δύο Blu-ray δίσκους και το μέγεθος εγκατάστασης θα είναι κοντά στα…100GB. Ναι καλά διαβάσατε. Το remake ζητά από τον δίσκο σας ένα τεράστιο ποσοστό ελεύθερου χώρου είτε για την εγκατάσταση του από την retail έκδοση είτε στην ψηφιακή μορφή όπου ο χρήστης θα χρειαστεί να κατεβάσει ένα πραγματικά τεράστιο αρχείο.

Για λόγους σύγκρισης άλλων παρόμοιων single-player παιχνιδιών, το Kingdom Hearts III απαιτούσε 40GB ελεύθερου χώρου, ενώ το Persona 5 30GB. Από ότι φαίνεται η Square Enix ξεπέρασε τα όρια και θα μας φέρει ένα πραγματικά γιγαντιαίο παιχνίδι και από τεχνολογικής άποψης, αλλά και όσον αφορά τη διάρκεια. Το Final Fantasy VII Remake κυκλοφορεί στις 10 Απριλίου μόνο στο PlayStation 4 ως χρονική αποκλειστικότητα.