To remaster του COD: Modern Warfare 2 κυκλοφορεί σήμερα έναντι €24.99

Αποκλειστικά στο PlayStation 4 για ένα μήνα και χωρίς multiplayer
31 Μαρτίου 2020 21:06
To remaster του COD: Modern Warfare 2 κυκλοφορεί σήμερα έναντι €24.99

Η Activision μετά την ξαφνική κυκλοφορία του Call of Duty: Warzone, ήθελε να κάνει άλλη μια έκπληξη στο κοινό, κυκλοφορώντας χωρίς καμία προειδοποίηση το remaster του Call of Duty: Modern Warfare 2. Και στις δύο περιπτώσεις την έκπληξη χάλασαν διαρροές της τελευταίας στιγμής ωστόσο.

Ανεξαρτήτως, μόλις ανακοινώθηκε και επίσημα το Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, το οποίο κυκλοφορεί από σήμερα αποκλειστικά για το PlayStation 4. Το παιχνίδι θα διατεθεί και στο Xbox One και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω του Battle.net ένα μήνα αργότερα, δηλαδή στις 30 Απριλίου. Η τιμή του στο ελληνικό PSN ανέρχεται σε €24.99.

Όπως προδίδει και η ονομασία του, το αναβαθμισμένο πακέτο περιλαμβάνει μόνο το campaign. Η Activision δεν θέλει να χωρίσει την κοινότητα και έτσι σκοπεύει να κυκλοφορήσει περισσότερους κλασικούς χάρτες για το Modern Warfare, το οποίο φιλοξενεί και το πρόσφατο Warzone.

Περνώντας τώρα στις αναβαθμίσεις, το Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered θα έχει λεπτομερέστερα textures βελτιωμένης ανάλυσης, καλύτερα animations, remasted ήχους και πολλές ακόμη βελτιώσεις. Θα υποστηρίζει έως 4K αναλύσεις με HDR στις κονσόλες, ενώ η PC έκδοση θα έχει ξεκλείδωτο framerate και θα είναι συμβατή με ultrawide οθόνες.

Οι παίκτες που θα προβούν στην αγορά του για το PS4 θα λάβουν το Underwater Demo Team Classic Ghost Bundle για το Call of Duty Modern Warfare και το Warzone, ενώ το ίδιο πακέτο θα λάβουν και όσοι προβούν σε προ-παραγγελία των Xbox και PC εκδόσεων.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.