Δοκιμάστε το VALORANT της Riot Games πριν την κυκλοφορία του

Ξεκινάει η closed beta
31 Μαρτίου 2020 19:13
Δοκιμάστε το VALORANT της Riot Games πριν την κυκλοφορία του

Πρόσφατα η Riot Games είχε παρουσιάσει αναλυτικά το επόμενο παιχνίδι της, το VALORANT. Πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό tactical shooter 5v5 Character-Based FPS, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις περισσότερες χώρες του πλανήτη το καλοκαίρι του 2020.

Τώρα, η ομάδα θέλοντας να δοκιμάσει τις υποδομές της και να πάρει feedback δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να δοκιμάσουν το παιχνίδι πριν την κυκλοφορία μέσα από μια closed beta. Συγκεκριμένα, η δοκιμαστική περιόδος θα ξεκινήσει στις 7 Απριλίου.

Ακολουθεί το δελτίο που μας παραχωρήθηκε και το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες πληροφορίες.


Αθήνα, 30 Μαρτίου 2020 – Η Riot Games ανακοίνωσε  την έναρξη της κλειστής δοκιμαστικής περιόδου για το περιζήτητο παιχνίδι VALORANT που θα ξεκινήσει στις 7 Απριλίου 2020. Η Closed Beta θα περιοριστεί σε παίκτες στην Ευρώπη, τον Καναδά, τη Ρωσία, την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες - με την πιθανότητα της επέκτασής της αργότερα σε περισσότερες χώρες, εν αναμονή των εξελίξεων της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19.

Η Riot Games συνεργάζεται με το Twitch, την κορυφαία υπηρεσία και κοινότητα multiplayer entertainment στον κόσμο, για να παρέχει στους fans της πρόσβαση στην Closed Beta του VALORANT. Για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Closed Beta οι παίκτες στον Καναδά, την Ευρώπη, τη Ρωσία, την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

  1. Να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό Riot (ΕΔΩ)
  2. Να τον συνδέσουν με ένα λογαριασμό στο Twitch (ΕΔΩ)
  3. Όταν ενεργοποιηθεί η closed beta στη χώρα τους (σε EU και NA προς το παρόν), να παρακολουθούν συγκεκριμένα VALORANT streams που επισημαίνει το Twitch για να έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε αυτή

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Closed Beta του VALORANT, συμπεριλαμβανομένων οδηγιών για τα δικαιώματα στο Twitch, επισκεφθείτε το www.PlayVALORANT.com

Tags: