Το Pokémon GO σας επιτρέπει να παίζετε εξ αποστάσεως με τους φίλους σας λόγω κορωνοϊού

Η Niantic προσπαθεί να συμβάλει στην κατάσταση
31 Μαρτίου 2020 16:37
Το Pokémon GO σας επιτρέπει να παίζετε εξ αποστάσεως με τους φίλους σας λόγω κορωνοϊού

Το πλήγμα που έχουν δεχθεί σχεδόν όλες οι χώρες με τον κορωνοϊό είναι τεράστιο, μιας και πολλές επιχειρήσεις έχουν αναγκαστεί να βάλουν προσωρινό λουκέτο και εκατομμύρια άνθρωποι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στον χώρο του gaming, μιας και δεν είναι διόλου λίγες οι ομάδες που εργάζονται πλέον από το σπίτι. Τι συμβαίνει όμως με τα AR παιχνίδια τύπου Pokémon GΟ, μιας και πλέον οι παίκτες δεν θα μπορούν να διασχίζουν τους δρόμους για να πιάσουν τα αγαπημένα τους Pokémon;

Η Niantic έλαβε κάποια μέτρα έτσι ώστε να μην απογοητεύσει τους fans με την τωρινή κατάσταση του κορωνοϊού. Όπως θα δείτε και στο ανάλογο blog post, η ομάδα θα επιτρέψει στους παίκτες να εισέρχονται στα raid με τους φίλους τους από το σπίτι τους, μιας και σε πολλές χώρες ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας. Η ομάδα δεν προέβη σε περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος και θα ανακοινώσει περισσότερο στο άμεσο μέλλον. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που θα δει αλλαγές είναι η μέθοδος με την οποία γίνεται η καταμέτρηση βημάτων.

Αυτή θα αλλάξει έτσι ώστε να ταιριάζει περισσότερο “με τις εσωτερικές δραστηριότητες” του σπιτιού. Κλείνοντας, ένα ακόμη χαρακτηριστικό που βρίσκεται στον ορίζοντα είναι η δυνατότητα να “επισκέπτεστε και να μοιράζεστε αναμνήσεις” από τοποθεσίες που έχετε ήδη επισκεφθεί. Περισσότερες λεπτομέρειες για όλα τα παραπάνω θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ, ενώ η εταιρία σε λίγες εβδομάδες θα ανακοινώσει περισσότερα για όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά.