Φήμη: Mario 64 και Sunshine έρχονται στο Switch μαζί με νέο Paper Mario

Αποκαλύφθηκαν μέρος των σχεδίων της Nintendo για το 2020
30 Μαρτίου 2020 22:14
Φήμη: Mario 64 και Sunshine έρχονται στο Switch μαζί με νέο Paper Mario

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει μια νέα φήμη που αποκαλύπτει τα σχέδια της Nintendo όσον αφορά το lineup του Nintendo Switch για το 2020. Όλα ξεκίνησαν με το ρεπορτάζ του VGC, με τα έμπιστα δημοσιογραφικά μέσα Eurogamer και Gematsu να διασταυρώνουν τις πληροφορίες με δικές τους πηγές.

Ξεκινώντας, λοιπόν, η φήμη θέλει τη Nintendo να γιορτάζει τα 35α γενέθλια της Super Mario Bros σειράς, κυκλοφορώντας πολλαπλά Mario παιχνίδια -παλιά και νέα- στο Nintendo Switch. Συγκεκριμένα, τα περισσότερα αξιοσημειώτα Super Mario παιχνίδια που έχει αγαπήσει η κοινότητα αναμένεται να έρθουν στην κονσόλα. Το Eurogamer επισημαίνει πως τουλάχιστον ένα από τα Mario παιχνίδια που θα έρθουν στην υβριδική κονσόλα ανήκει στη Super Mario Galaxy σειρά που διέπρεψε στο Wii. Παράλληλα, το Gematsu και το Eurogamer τονίζουν ότι τόσο το Super Mario 64 όσο και το Super Mario Sunshine θα έρθουν και αυτά στο Switch. Συνεχίζοντας, και το Super Mario 3D World του Wii U επισημαίνει πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το Switch και συγκεκριμένα η Nintendo ετοιμάζει μια Deluxe έκδοση. Τέλος, στους “πολλούς” ακόμη Mario τίτλους που θα υποδεχθεί η πλατφόρμα συμπεριλαμβάνεται και ένα ολοκαίνουργιο Paper Mario.

Για την ώρα η Nintendo δεν έχει τοποθετεί επίσημα, όποτε παρόλο που η φήμη προέρχεται από έμπιστα μέσα σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη τις παραπάνω πληροφορίες