Θέλετε περισσότερο Horizon Zero Dawn; Η νέα σειρά κόμικς του είναι για εσάς

Με νέα γεγονότα και χαρακτήρες
30 Μαρτίου 2020 09:55
Θέλετε περισσότερο Horizon Zero Dawn; Η νέα σειρά κόμικς του είναι για εσάς

Την τιμητική του φαίνεται πως έχει το Horizon Zero Dawn την τελευταία περίοδο. Συγκεκριμένα, πριν μερικές εβδομάδες η Sony ανακοίνωσε πως η αποκλειστικότητα του PlayStation 4 θα έρθει και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω του Steam αυτό το καλοκαίρι.

Τώρα, οι fans του παιχνιδιού που θέλουν να επισκεφτούν ξανά τον κόσμο του και να μάθουν περισσότερα για τους χαρακτήρες και την ιστορία του, θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν μέσα από τη νέα σειρά κομικς. Συγκεκριμένα, η Titan Comics επιβεβαιώσε πως θα κυκλοφορήσει μια νέα σειρά κόμικς που θα είναι βασισμένη στο Horizon Zero Dawn.

Συνδημιουργός της θα είναι η Anne Toole, η οποία ήταν μια εκ των αρχικών writers του παιχνιδιού, ενώ το εικαστικό θα επιμεληθεί η Ann Maulina. Η ιστορία που θα αφηγείται θα προεκτείνει τα γεγονότα του παιχνιδιού και συγκεκριμένα θα εστιάζει στην ιστορία της Talanah. Πρόκειται για μια ισχυρή και αποφασιστική κυνηγό που βάζει ως στόχο να καταπολεμήσει μια νέα μυστηριώδης απειλή που έχει εμφανιστεί, μόνο για να ανακαλύψει ότι μια ολόκληρη νέα φυλή φονικών μηχανών βρίσκεται στη Γη.

Το πρώτο τεύχος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουλίου του τρέχοντος έτους.