Voice actor του Assassin’s Creed Origins άνοιξε δικό του gaming στούντιο

Υποδεχθείτε την Silver Rain Games
30 Μαρτίου 2020 09:30
Voice actor του Assassin’s Creed Origins άνοιξε δικό του gaming στούντιο

Είναι σχετικά συνηθισμένο φαινόμενο developers να αποχωρούν από ομάδες ανάπτυξης για να δημιουργήσουν δικά τους indie στούντιο. Κάτι που σίγουρα δε βλέπουμε συχνά όμως είναι κάποιον voice actor να δημιουργεί δική του ομάδα ανάπτυξης. Μια τέτοια ιδιάζουσα περίπτωση είναι ο Abubakar Salim, ο οποίος χάρισε μεταξύ άλλων τη φωνή του στον κεντρικό πρωταγωνιστή του Assassin’s Creed Origins, τον Bayek.

Ο Salim ανακοίνωσε, λοιπόν, πως θα ανοίξει την Silver Rain Games με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, ο ηθοποιός που έχει παίξει χαρακτήρες και στα World of Warcraft: Battle for Azeroth και The Bradwell Conspiracy, δεν θα εγκαταλείψει το voice acting, με το οποίο θα ασχολείται συγχρόνως. Επικεφαλής του νέου στούντιο θα είναι η Melissa Phillips που ήταν η Games Program Manager των BAFTA.

Το τι ακριβώς παιχνίδι ετοιμάζει η νεοσύστατη ομάδα παραμένει άγνωστο για την ώρα, ωστόσο η ανακοινώση κάνει λόγο για “ιστορίες που θα συναρπάσουν τους παίκτες”. Μπορούμε να υποθέσουμε, λοιπόν, πως το στούντιο σχεδιάζει κάποια narratively-driven εμπειρία. Ανεξαρτήτως, μόλις μάθουμε κάτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε φυσικά με νέα είδηση.

Tags: