Μαγαζάτορες έσπασαν το εμπάργκο του Final Fantasy VII Remake - Κυκλοφορούν ήδη spoilers

Ενώ η Square Enix ενημερώνει και τι θα συμβεί λόγω κορωνοϊού
29 Μαρτίου 2020 19:33
Μαγαζάτορες έσπασαν το εμπάργκο του Final Fantasy VII Remake - Κυκλοφορούν ήδη spoilers

Το Final Fantasy VII Remake είναι σίγουρα από τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες της χρονιάς, με εκατομμύρια fans να περιμένουν μανιωδώς το αντίτυπό τους για να ζήσουν ξανά μοναδικές στιγμές στην Midgar. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, κάποιοι μαγαζάτορες «έσπασαν» το εμπάργκο της κυκλοφορίας (που είναι στις 10 Απριλίου) πουλώντας αντίτυπα σε πελάτες και δημιουργώντας σύγχυση για την Square Enix. Ήδη υπάρχουν spoilers για τις αλλαγές και τις προσθήκες που έκανε η ομάδα στο remake, οπότε σε περίπτωση που θέλετε να το απολαύσετε μαζί με τις όποιες εκπλήξεις, σας προτείνουμε να είστε προσεκτικοί.

Παράλληλα, η Square Enix, μέσα από το επίσημο blog της γνωστοποίησε πως πως η πανδημία του κορωνοϊού ίσως επηρεάσει την κυκλοφορία του παιχνιδιού όσον αφορά τα retail αντίτυπα.

Όπως γνωρίζετε, πολλές χώρες κλείνουν τα σύνορά τους και περιορίζουν τη διανομή και την παράδοση μη-απαραίτητων αντικειμένων. Όπως είναι κατανοητό, αυτοί οι περιορισμοί έχουν τεθεί σε ισχύ, έτσι ώστε αυτά τα αντικείμενα να φτάνουν στον προορισμό τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Στη συνέχεια η εταιρία τόνισε πως παρόλο που έχει φροντίσει για την αποστολή των retail αντιτύπων του Final Fantasy VII Remake, δε μπορεί να ελέγξει πλήρως πότε θα φτάσουν τα παιχνίδια στα καταστήματα.

Ωστόσο, όπως σας μεταφέραμε και πιο πάνω, κάποιοι έχουν ήδη τον τίτλο της ιαπωνικής εταιρίας και αυτό έχει γίνει ήδη θέμα σε πλατφόρμες όπως το Reddit. Ευτυχώς υπάρχουν και οι καλές περιπτώσεις όπως ο χρήστης NateLo22 που έχει στην κατοχή του το παιχνίδι, αλλά υπόσχεται να μη χαλάσει την εμπειρία στους υπόλοιπους fans.