Το νέο trailer του Resident Evil 3 κρύβει μια μεγάλη αποκάλυψη

Ενώ επικεντρώνεται στη Jill
27 Μαρτίου 2020 14:09
Το νέο trailer του Resident Evil 3 κρύβει μια μεγάλη αποκάλυψη

Φαίνεται ότι η Capcom συμμερίζεται την ανυπομονησία των fans για το Resident Evil 3, γι’ αυτό φρόντισε να μας δώσει ένα νέο ολοκαίνουργιο trailer, το οποίο επικεντρώνεται στην πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού Jill Valentine. Ωστόσο, σε αυτή την περιπέτειά της δεν είναι μόνη, αφού εκτός από τον Carlos Oliveira, τον Nikolai και φυσικά τον ίδιο τον Nemesis, στο trailer παρελαύνουν κι άλλοι γνωστοί χαρακτήρες από το Resident Evil 2, όπως ο ιδιοκτήτης του καταστήματος όπλων Robert Kendo, αλλά και ο αστυνομικός Marvin Branagh, τον οποίο συναντούν πρώτη φορά στο τμήμα οι Leon και Claire.

Όπως γνωρίζουμε ήδη το timeline του Resident Evil 3 τοποθετείται 24 ώρες πριν και 24 ώρες μετά τα γεγονότα του Resident Evil 2. Οπότε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Capcom να μας επιφυλάσσει μερικές ακόμα εκπλήξεις που δεν περιμένουμε. Αυτό πάντως που σίγουρα δεν περιμέναμε είναι το… extreme makeover του Nemesis στο τελευταίο καρέ του trailer.

Ένα επίσης νέο στοιχείο που αποκάλυψε η Capcom είναι πως η Jill θα είναι playable χαρακτήρας στο multiplayer mode του παιχνιδιού, Resident Evil Resistance. Απολαύστε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.

Το Resident Evil 3: Nemesis κυκλοφορεί στις 3 Απριλίου για PS4, Xbox One και PC.