Οι χαρακτήρες και η ιστορία του FF VII Remake μέσα από τα μάτια των δημιουργών (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παιχνίδι πίσω από τις «κάμερες»
27 Μαρτίου 2020 09:44
Οι χαρακτήρες και η ιστορία του FF VII Remake μέσα από τα μάτια των δημιουργών (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την ημέρα που η Square Enix ανακοίνωσε πως θα επαναδημιουργήσει το Final Fantasy VII Remake για το PlayStation 4, οι fans περιμένουν αγωνιωδώς για την άφιξή του. Η ομάδα φάνηκε εξαρχής πως έχει τρομερές φιλοδοξίες για την ανανεωμένη περιπέτεια του Cloud και έχει εργαστεί σκληρά για να καταφέρει να παραδώσει μία ίδια, αλλά παράλληλα τόσο διαφορετική Midgar, για τα γεγονότα του πρώτου επεισοδίου.

Τις ίδιες φιλοδοξίες είχε και στο «χτίσιμο» των χαρακτήρων και το φρεσκάρισμα της ιστορίας. Τώρα, μέσα από ένα νέο βίντεο οι developers που εργάστηκαν πάνω στην ανάπτυξη του Final Fantasy VII Remake μας μιλούν για την ιστορία που ενσωματώνει το παιχνίδι, τους χαρακτήρες και τις ιδιαιτερότητές τους, ενώ φέρνουν στο προσκήνιο και πολλές ακόμη λεπτομέρειες. Το εν λόγω βίντεο μας προετοιμάζει, λοιπόν, ακόμη περισσότερο για την άφιξη του τίτλου και μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Final Fantasy VII Remake κυκλοφορεί στις 10 Απριλίου 2020 μόνο για PlayStation 4. Τον Απρίλιο του 2021 η χρονική αποκλειστικότητα θα «σπάσει», πράγμα που σημαίνει πως ο τίτλος θα διατεθεί σε περισσότερες πλατφόρμες.