Η Nintendo χαρίζει 9.500 μάσκες για τον κορωνοϊό

Σε διάφορες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης
26 Μαρτίου 2020 11:41
Η Nintendo χαρίζει 9.500 μάσκες για τον κορωνοϊό

Με την πανδημία του κορωνοϊού να πλησιάζει τα 500 χιλιάδες κρούσματα παγκοσμίως, πολλές υπηρεσίες έχουν ανάγκη για επιπλέον εξοπλισμό. Μάλιστα, οι μάσκες σωματιδίων N95 είναι ανάμεσα στα πιο απαραίτητα και περιζήτητα αντικείμενα για τους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης.

Ήδη είδαμε εταιρίες όπως η Razer να συνεισφέρουν, η οποία συγκεκριμένα ανακοίνωσε πως θα δωρίσει μέχρι και ένα εκατομμύριο μάσκες σε παγκόσμιο επίπεδο. Τώρα και η Nintendo Αμερικής έρχεται να βοηθήσει, αφού ανακοίνωσε πως δώρισε περισσότερες από 9,500 μάσκες σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στο North Bend της Ουάσιγκτον.

Ο αντιπρόσωπος της Nintendo, Jerry Danson, δήλωσε ότι οι μάσκες αρχικά αγοράστηκαν για "προγραμματισμό ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης". Ωστόσο, η εταιρία τόνισε ότι χρειάζονται περισσότερο αλλού δεδομένης της σημερινής κατάστασης.

Το προσωπικό της πυροσβεστικής θα διανείμει τις μάσκες σε όλη την περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της πόλης του North Bend, η οποία φιλοξενεί τη μονάδα παραγωγής της Nintendo Αμερικής.