Οι χαρακτήρες του Borderlands 3 θα λάβουν σύντομα ένα τεράστιο late-game boost

Νέες προσθήκες στον ορίζοντα
25 Μαρτίου 2020 20:26
Οι χαρακτήρες του Borderlands 3 θα λάβουν σύντομα ένα τεράστιο late-game boost

Καθώς το δεύτερο expansion του Borderlands 3 με την ονομασία Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright and Hammerlock αναμένεται σύντομα, η 2K Games προέβη σε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αύξηση του level cap που θα εφαρμοστεί μαζί με το expansion.

Οι παίκτες λοιπόν θα μπορούν να πάνε τους χαρακτήρες τους στο Level 57, στο οποίο θα ξεκλειδώνονται δυο capstone skills αντί για ένα, το οποίο θα τους παρέχει όπως δήλωσε η εταιρία ένα μεγάλο endgame πλεονέκτημα, ώστε να ξεκλειδώσουν κάθε είδος πιθανότητας που υπάρχει για build.

Στο update blog επίσης αποκαλύπτονται περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο Mayhem 2.0 mode, το οποίο περιλαμβάνει δέκα Mayhem levels και 25 modifiers ταξινομημένα κατά γενική δυσκολία, όπου τα καλύτερα drops θα προκύπτουν από τα υψηλότερα Mayhem levels. Το Mayhem 2.0 αναμένεται τον Απρίλιο στην αρχή του Revenge of the Cartels, ενός νέου έξι εβδομάδων seasonal event που έχει να κάνει με τη βοήθεια στον Saurian NPC Maurice προκειμένου να ξεπληρώσει τα χρέη του προς τον Johnny Ultraviolet. Το event θα περιέχει τον νέο χάρτη The Mansion, ο οποίος θα αλλάζει ανάλογα με το ποια συμμορία έχει τον έλεγχο του Cartel. Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο θα δοθούν όσο η κυκλοφορία πλησιάζει.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ. Το Borderlands 3 κυκλοφορεί για PS4, Xbox One και PC.