Το WRC 9 ανακοινώθηκε για την τρέχουσα και την επόμενη γενιά

Έρχεται με αρκετές βελτιώσεις
23 Μαρτίου 2020 12:29
Το WRC 9 ανακοινώθηκε για την τρέχουσα και την επόμενη γενιά

Η KT Racing έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer, ανακοινώνοντας τον δημοφιλή racing τίτλο WRC 9, οποίος θα γίνει διαθέσιμος στη τρέχουσα αλλά και στην επόμενη γενιά κονσολών.

Το παιχνίδι θα έρχεται με βελτιωμένο career mode, ρεαλιστικό gameplay, τρία νέα rallies και αρκετά ακόμα χαρακτηριστικά που οι racing fans θα λατρέψουν. Η KT Racing αφοσιωμένη σε μια ρεαλιστική εμπειρία πρόσθεσε τα νέα rallies, τα οποία θα λάβουν μέρος στην Ιαπωνία, τη Νέα Ζηλανδία και την Κένυα, αυξάνοντας τον αριθμό των γύρων σε μια σεζόν στους 13.

Το career mode σύμφωνα με το στούντιο είναι αρκετά πιο σύνθετο κι έρχεται με νέους μηχανισμούς και περισσότερες ευκαιρίες βελτίωσης της ομάδας που οι παίκτες θα επιλέξουν να πορευθούν. Οι σχεδιαστές με αφορμή μια πιο προκλητική και ρεαλιστική εμπειρία, έδωσαν έμφαση στις αναρτήσεις στα φρένα και στο σύστημα βάρους των οχημάτων.

Το WRC 9 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One και PC μέσω του Epic Games Store, ενώ θα ακολουθήσουν και οι next gen εκδόσεις αργότερα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ, καθώς και στο εν λόγω trailer που ακολουθεί.

Tags: