Η Remedy σε συζητήσεις για το Alan Wake στο Xbox One

Ενώ αναφέρεται και στο πολυπόθητο sequel
22 Απριλίου 2015 07:30
Η Remedy σε συζητήσεις για το Alan Wake στο Xbox One

Μετά το αποκαλυπτικό άρθρο του Polygon για το πρωτότυπο demo του Alan Wake 2, άνοιξε ο ασκός του αιώλου για την Remedy, η οποία συζήτησε κάποια φλέγοντα θέματα ανοιχτά. Ο Sam Lake είπε ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Microsoft για την μεταφορά του Alan Wake στο Xbox One, το οποίο εφόσον πραγματοποιηθεί θα περιέχει και όλα τα DLCs. "Ελπίζω να συμβεί, θα δούμε" είπε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας έμμεσα ότι κάτι ετοιμάζεται.

Την πιθανότητα να δούμε το Alan Wake σε άλλες πλατφόρμες έθιξε ο Lake, ο οποίος είπε πως είναι "εξαιρετικά απίθανο" εξαιτίας του ότι εκδόθηκε από τη Microsoft στις κονσόλες. Το ίδιο δεν ισχύει για το sequel όμως, τόνισε ο Lake, για το οποίο εξέφρασε την αγάπη και την λαχτάρα του να επιστρέψει. 

Εάν η Microsoft δεν υποστηρίξει το Alan Wake 2 στο Xbox One, τότε η Remedy δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, διότι η πιθανότητα ενός sequel σε άλλη πλατφόρμα -όπως το PS4- είναι πιθανή. "Στο δια ταύτα αυτές είναι επιχειρηματικές αποφάσεις. Εμείς σίγουρα δεν αποκλείουμε καμία πιθανότητα και κοιτάμε τις διάφορες ευκαιρίες, αλλά τίποτα ακόμη δεν έχει τεθεί επί τάπητος."

Tags: