Πως η Square Enix έφτιαξε το Final Fantasy VII Remake (ΒΙΝΤΕΟ)

Ταξίδι από το 1997 στο 2020
17 Μαρτίου 2020 14:42
Πως η Square Enix έφτιαξε το Final Fantasy VII Remake (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το Final Fantasy VII Remake, ένα παιχνίδι το οποίο οι λάτρεις των RPG παιχνιδιών περιμένουν με τρομερή υπομονή. Η Square Enix εργάστηκε πυρετωδώς και προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι του 1997 στη σημερινή εποχή. Η δουλειά της ομάδας απεδείχθη εξαιρετικά δύσκολη, μιας και οι developers έπλασαν ουσιαστικά ένα καινούριο παιχνίδι με νέα γραφικά, τρομερά ανανεωμένα λεπτομερέστατα μοντέλα χαρακτήρων, ενώ παράλληλα κατάφεραν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο την έκταση του κόσμου.

Αυτά τα εμπόδιο παρουσιάζονται στο νέο βίντεο που δημοσίευσε η publishing εταιρία. Συγκεκριμένα, διάφοροι developers της ομάδας ανάπτυξης του Final Fantasy VII Remake, εξηγούν αναλυτικά για τις αποφάσεις και το όραμα της ομάδας σχετικά με την επαναδημιουργημένη περιπέτεια του Cloud. Πέρα από το νέο βίντεο, τα φώτα της δημοσιότητας είδαν και μερικές νέες φωτογραφίες που απεικονίζουν μερικούς από τους χαρακτήρες που θα συναντήσει ο παίκτης στο ταξίδι του, την μεγάλη αγορά που θα περπατήσει και πολλά ακόμη.

Το Final Fantasy VII Remake κυκλοφορεί στις 10 Απριλίου του τρέχοντος έτους μόνο στο PlayStation 4. Τον ίδιο μήνα το 2021, η χρονική αποκλειστικότητα του παιχνιδιού θα «σπάσει», πράγμα που σημαίνει πως θα διατεθεί σε ακόμη περισσότερες πλατφόρμες. Τώρα, ποιες θα είναι αυτές θα το μάθουμε στο μέλλον.

FF VII Remake Screenshots - UH