Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μεγάλο expansion The Foundation του Control (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες δυνάμεις και μυστικά σας περιμένουν
16 Μαρτίου 2020 12:48
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μεγάλο expansion The Foundation του Control (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστή στην υπόσχεσή της, η 505 Games μετά την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του πρώτου μεγάλου expansion «The Foundation» του Control, έρχεται ξανά δίνοντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενό του. Συγκεκριμένα η υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρίας, Antonela Pounder, έκανε μια ανάρτηση στο PlayStation Blog, την οποία συνόδευσε ένα νέο trailer που περιείχε αρκετές «ζουμερές» πληροφορίες.

Στο The Foundation το Astral Plane συγκρούεται με την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα η Jesse Faden να πρέπει να ταξιδέψει στα σπήλαια του ιδρύματος προκειμένου να εμποδίσει τη συγχώνευση με το Oldest House και να αποσπάσει κρίσιμες απαντήσεις που πιθανώς κρατά η επικεφαλής των επιχειρήσεων Helen Marshall σχετικά με το μυστήριο που καλύπτει αυτή τη νέα απειλή. Στο ταξίδι της η Jesse θα μάθει περισσότερα για την εξαφάνιση της Marshall, καθώς και για το αινιγματικό Board.

Το expansion θα μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά ή ως μέρος του Season Pass. Ωστόσο, όλοι οι παίκτες σύμφωνα με την ανακοίνωση θα λάβουν δωρεάν ένα update, το οποίο θα περιλαμβάνει το Shield Rush upgrade καθώς και την ικανότητα ανακατανομής των ability points. Επιπλέον, θα περιλαμβάνει αρκετές ποιοτικές αλλαγές στον οπτικό τομέα των χαρτών και πολλά ακόμα.

Το The Foundation αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC μέσω του Epic Games Store και στο PS4 στις 26 Μαρτίου, ενώ οι κάτοχοι Xbox One θα χρειαστεί να εφοπλιστούν με υπομονή μέχρι τις 25 Ιουνίου που θα γίνει διαθέσιμο στην πλατφόρμα της Microsoft. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.