Οι πωλήσεις του Monster Hunter World: Iceborne έφτασαν νέο μεγάλο ορόσημο

Νέα ανακοίνωση από την Capcom
16 Μαρτίου 2020 10:00
Οι πωλήσεις του Monster Hunter World: Iceborne έφτασαν νέο μεγάλο ορόσημο

Πρόσφατα το Monster Hunter: World έγινε το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της Capcom που ξεπέρασε τις 15 εκατομμύρια πωλήσεις. Τώρα, η Capcom έρχεται να ανακοινώσει πως ο τίτλος κατάφερε μερικά ακόμα επιτεύγματα. Συγκεκριμένα, η εταιρία έκανε γνωστό πως το πακέτο επέκτασης Monster Hunter World: Iceborne έχει πουλήσει πλέον 5 εκατομμύρια αντίτυπα. Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε πως μέχρι τις 13 Μαρτίου 2020 το franchise έχει πουλήσει συνολικά 52 εκατομμύρια, ενώ το mobile παιχνίδι Monster Hunter Riders έχει πάνω από 3 εκατομμύρια downloads από τη στιγμή που ήρθε στην αγορά το Φεβρουάριο.

Όσον αφορά τα μελλοντικά της πλάνα, η Capcom δήλωσε:

Σχεδιάζουμε τη διεξαγωγή ενός αριθμού πρωτοβουλιών για να ενισχύσουμε τη θέση της σειράς ως παγκόσμιο brand, όπως για παράδειγμα με την Hollywood κινηματογραφική μεταφορά του Monster Hunter, κάτι πρωτόγνωρο για τη σειρά, και η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2020.

Για την ιστορία, το Monster Hunter World: Iceborne κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019 για τα PS4 και Xbox One και στη συνέχεια έφτασε και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τον Ιανουάριο του 2020.