Λουκέτο σε όλα τα γραφεία της Rockstar Games λόγω κορωνοϊού

Δεν θα επηρεαστούν τα παιχνίδια της
16 Μαρτίου 2020 09:10
Λουκέτο σε όλα τα γραφεία της Rockstar Games λόγω κορωνοϊού

Η πανδημία του νέου κορωνοϊού COVID-19 έχει επηρεάσει τις ζωές όλων μας και αναμενόμενα είχε επιπτώσεις και για την gaming βιομηχανία. Μεταξύ άλλων ακυρώθηκε η E3 2020 και αναβλήθηκε η GDC, ενώ δεκάδες στούντιο εργάζονται πλέον από τα σπίτια τους.

Στη λίστα αυτή έρχεται να προστεθεί η Rockstar Games, η οποία ανακοίνωσε πως θα εφαρμόσει τηλεργασία για όλα τα στούντιο και τα γραφεία της παγκοσμίως. Ωστόσο, η εταιρία επισημαίνει πως αυτό δεν θα επηρεάσει τα διαδικτυακά της παιχνίδια, όπως το Grand Theft Auto Online.

Το μήνυμα της Rockstar Games ακολουθεί παρακάτω.

Με στόχο τη μείωση των πιθανών επιπτώσεων του COVID-19, στη Rockstar Games έχουμε εφαρμόσει πολιτικές εργασίας από το σπίτι σε όλα μα μας τα στούντιο και τα γραφεία παγκοσμίως. Έπειτα από αρκετή έρευνα και διαβουλεύσεις με τις ομάδες μας σε όλον τον κόσμο, ξεκινήσαμε να εφαρμόζουμε λύσεις απομακρυσμένης εργασίας παγκοσμίως μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα. Είμαστε αισιόδοξοι πως έχουμε ένα στιβαρό σύστημα που θα επιτρέψει στις ομάδες μας να συνεχίσουν τη δουλειά τους με την ελάχιστη δυνατή αποδιοργάνωση.

Τα online παιχνίδια μας θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως συνήθως και όλες μας οι ομάδες υποστήριξης θα παραμείνουν διαθέσιμες για τους παίκτες. Η υγεία και η ασφάλεια των υπαλλήλων μας και των οικογενειών τους παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα και θα συνεχίσουμε να προσαρμόζουμε τις πρακτικές μας όσο η κατάσταση εξελίσσεται. Εκτιμούμε την κατανόηση και την υπομονή σας και ευχόμαστε υγεία σε εσάς και την οικογένειά σας σε αυτή την ασυνήθιστη περίοδο.