Μάλλον καθυστερεί και το Fast & Furious Crossroads παιχνίδι

Μετά την αναβολή της πρεμιέρας της ταινίας
14 Μαρτίου 2020 15:05
Μάλλον καθυστερεί και το Fast & Furious Crossroads παιχνίδι

Όπως σας ενημερώσαμε, πρόσφατα ανακοινώθηκε πως το Fast 9 θα κάνει τελικά την πρεμιέρα του στις κινηματογραφικές αίθουσες σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο αργότερα. Αυτό, αναμενόμενα θα επηρεάσει και το παιχνίδι όπως όλα δείχνουν.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των πιο πρόσφατων The Game Awards, ο Vin Diesel είχε βρεθεί στη σκηνή για να αποκαλύψει το Fast & Furious Crossroads. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που αναπτύσσεται από την έμπειρη ομάδα ανάπτυξης των Project CARS τίτλων, την Slightly Mad Studios. Το αρχικό πλάνο ήταν το παιχνίδι να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2020, δηλαδή τον ίδιο μήνα με την ταινία.

Μιλώντας στο USGamer, ένας αντιπρόσωπος της εκδότριας εταιρίας, Bandai Namco, δήλωσε πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου είναι πλέον αβέβαιη και μάλιστα πρόσθεσε:

Η Bandai Namco Entertainment εργάζεται στενά με τους συνεργάτες μας στην Universal έπειτα από την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας πρεμιέρας του F9 τον Απρίλιο του 2020. Αν και δεν συνδέεται απευθείας με την ταινία, νέα και ενημερώσεις για το Fast & Furious Crossroads παιχνίδι θα αποκαλυφθούν όταν γίνουν διαθέσιμα. Για την ώρα η ομάδα ανάπτυξης Slightly Mad Studios και η Codemasters θα συνεχίσουν να δουλεύουν στο παιχνίδι όπως ήταν προγραμματισμένο.

Το Fast & Furious Crossroads βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC, PS4 και Xbox One. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ξανά το trailer ανακοινώσης.