Αυτά είναι τα dynamic themes του Final Fantasy VII Remake για το PS4

Με το τρίτο να σας «κλείνει» το μάτι
14 Μαρτίου 2020 14:05
Αυτά είναι τα dynamic themes του Final Fantasy VII Remake για το PS4

Λίγες μόνο εβδομάδες έχουν απομείνει για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου Final Fantasy VII Remake. Η επαναδημιουργημένη περιπέτεια του Cloud έρχεται και προσκαλεί παλιούς και νέους παίκτες να «βυθιστούν» στην ανανεωμένη Midgar με ένα ολοκαίνουριο action σύστημα μάχης. Ο μετρητής του “hype” έχει ανεβάσει ήδη πολλές στροφές, με τους παίκτες να περιμένουν αγωνιωδώς για την έλευση του παιχνιδιού.

Όμως, μέχρι τότε, η Square Enix είχε μία ενδιαφέρουσα έκπληξη. Συγκεκριμένα, μέσω του Twitter λογαριασμού του παιχνιδιού αποκαλύφθηκαν τρία πολύ όμορφα themes για να «ντύσετε» το PlayStation 4 σας. Σύμφωνα με την ίδια, το πρώτο θα διατεθεί εντελώς δωρεάν σε όσους κατεβάσουν το demo του παιχνιδιού πριν τις 11 Μαΐου. Το δεύτερο θα γίνει διαθέσιμο σύντομα σε όλους τους PS Plus συνδρομητές και τέλος, το τρίτο θα το αποκτήσουν όσοι προ-παραγγείλουν τον τίτλο από το Amazon.com, ή σε συγκεκριμένα καταστήματα στην Ευρώπης.

Το Final Fantasy VII Remake κυκλοφορεί στις 10 Απριλίου του τρέχοντος έτους μόνο στο PlayStation 4. Τον Απρίλιο του 2021 η αποκλειστικότητα του παιχνιδιού θα «σπάσει», πράγμα που σημαίνει πως θα δούμε την συνέχεια στην περιπέτεια του Cloud και σε άλλες πλατφόρμες.