Αποχωρεί από την Blizzard ο lead writer του Overwatch μετά από 20 χρόνια

Έτοιμος για νέες περιπέτειες δηλώνει
12 Μαρτίου 2020 12:52
Αποχωρεί από την Blizzard ο lead writer του Overwatch μετά από 20 χρόνια

Κοιτώντας στο κοντινό παρελθόν, το Overwatch, ήταν ένα από τα πρώτα original IP της Blizzard, το οποίο έκανε τεράστια επιτυχία δημιουργώντας μια δυναμική και ανταγωνιστική κοινότητα. Ενώ το παιχνίδι βρίσκεται ήδη στο απόγειό του και με ένα sequel υπό ανάπτυξη, ένα από τα βασικά μέλη της δημιουργικής ομάδας ανακοίνωσε πως αφήνει την εταιρία, φροντίζοντας να μείνει ωστόσο η σειρά σε καλά χέρια.

Ο Michael Chu ανακοίνωσε την αποχώρησή του στο Twitter, λέγοντας πως το όνειρό του όταν μπήκε στην Blizzard, ήταν να βοηθήσει στην ανάπτυξη των παιχνιδιών που είχε αφιερώσει αμέτρητες ώρες απ’ τη ζωή του παίζοντας. Συνεχίζοντας, δήλωσε πως δουλεύοντας πάνω στο Overwatch ήταν μια εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή, όμως τώρα είναι έτοιμος να μεταβεί σε νέες περιπέτειες.

Ως ένας από τους συγγραφείς της εταιρίας, είχε προηγουμένως εργαστεί σε διάφορους τίτλους όπως το Diablo 3 και World of Warcraft. Ο Chu, έπαιξε σημαντικό ρόλο τόσο στο Overwatch, όσο και στο επερχόμενο Overwatch 2 καθιερώνοντας το lore της σειράς, τους χαρακτήρες, καθώς και αρκετών κόμικς και side stories που το αφορούν.