Το Command & Conquer Remastered Collection απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Και έρχεται με τρεις εκδόσεις
11 Μαρτίου 2020 17:24
Το Command & Conquer Remastered Collection απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σιγή ιχθύος» έχει επικρατήσει τους τελευταίους μήνες για το Command & Conquer Remastered Collection, ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει τα Command & Conquer: Tiberian Dawn, Command & Conquer: Red Alert μαζί με τρία expansions για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Από την ημέρα που είδαμε την πρώτη συγκριτική εικόνα και λίγο αργότερα το πρώτο gameplay teaser βίντεο, η εταιρία αποφάσισε να σιωπήσει, πράγμα που ίσως κατάφερε να δημιουργήσει και ένα κλίμα ανησυχίας για όσους περιμένουν το παιχνίδι.

Αυτή η ησυχία έρχεται τώρα να «σπάσει». Η EA ανακοίνωσε επίσημα πως το Command & Conquer Remastered Collection θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου του τρέχοντος έτους για PC. Το παραπάνω πακέτο δεν θα είναι playable μόνο στο EA Origin, αλλά μάλιστα θα μπορείτε να το κατεβάσετε και μέσω του Steam. Όπως γνωρίζεται ο τίτλος θα υποστηρίζει 4K αναλύσεις, ευκρινέστερα textures και πολλές άλλες ακόμη βελτιώσεις, προσφέροντας έτσι μία πλουσιότερη από τεχνικής πλευράς εμπειρία.

Συνεχίζοντας, μετά την παραπάνω ανακοίνωση, η εταιρία δεν άργησε να ανοίξει τις προ-παραγγελίες του παιχνιδιού. Συνολικά έχουμε τρεις εκδόσεις. Η πρώτη είναι η βασική ψηφιακή έκδοση που θα περιλαμβάνει όλα τα παιχνίδια μαζί με τα expansions στην τιμή των $19.99. Αμέσως μετά έρχεται η Special και η Collector’s Edition που θα φέρουν μαζί τους επιπλέον καλούδια που οι fans του franchise σίγουρα θα εκτιμήσουν, αλλά φυσικά με υψηλότερο κόστος.

Παρακάτω θα βρείτε ένα αναλυτικό βίντεο για Command & Conquer Remastered Collection, για να μάθετε ακριβώς τι νέο θα φέρει στο «τραπέζι».