Ανακοινώθηκε το Call Of Duty: Warzone – Ένα εντελώς δωρεάν battle royale παιχνίδι που κυκλοφορεί αύριο! (ΒΙΝΤΕΟ)

150 παίκτες σε ένα τεράστιο χάρτη!
09 Μαρτίου 2020 20:00
Ανακοινώθηκε το Call Of Duty: Warzone – Ένα εντελώς δωρεάν battle royale παιχνίδι που κυκλοφορεί αύριο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την άφιξη του Call of Duty: Black Ops 4 είδαμε για πρώτη φορά στη σειρά το battle royale mode ονόματι, Blackout. Το Modern Warfare, όμως, που είναι το πιο πρόσφατο παιχνίδι του franchise  δεν είχε battle royale, αφήνοντας μερικούς fans δυσαρεστημένους.

Παρ’ όλ’ αυτά, φαίνεται πως η Activision δεν πρόκειται να αφήσει με το παράπονο τους φανατικούς των battle royale, μιας και πριν από λίγα λεπτά ανακοίνωσε το Call Of Duty: Warzone. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο παιχνίδι που κυκλοφορεί αύριο και θα διατεθεί δωρεάν για όλους. Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος για τα PS4, Xbox One και PC, ενώ θα αποτελείται από δύο modes.

Το πρώτο είναι το κλασσικό battle royale με 150 παίκτες να μάχονται σε ένα τεράστιο χάρτη, ενώ το δεύτερο ονομάζεται Plunder που νικητής βγαίνει αυτός που έχει μαζέψει τα περισσότερα χρήματα.

Και τα δύο αυτά modes θα λαμβάνουν χώρα στον ίδιο χάρτη ονόματι Verdansk με την Activision να αναφέρει πως πρόκειται για μια τεράστια πόλη με εμπόλεμες ζώνες, καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να οδηγήσετε διάφορα οχήματα και ελικόπτερα.

Το Call of Duty: Warzone κυκλοφορεί στις 10 Μαρτίου για τα PlayStation 4, Xbox One και PC. Δείτε το trailer μέσα από τον player παρακάτω.