Το Warframe γιορτάζει τα επτά του χρόνια με δωρεάν loot (ΒΙΝΤΕΟ)

Διεκδικήστε το Dex Raksaka armour set
09 Μαρτίου 2020 09:33
Το Warframe γιορτάζει τα επτά του χρόνια με δωρεάν loot (ΒΙΝΤΕΟ)

Επτά ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει σχεδόν από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Warframe. Συγκεκριμένα, ο τίτλος έκανε το ντεμπούτο του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 25 Μαρτίου του 2013. Η ομάδα ανάπτυξης Digital Extremes γιορτάζει, λοιπόν, την επέτειο του παιχνιδιού της, χαρίζοντας στους παίκτες το Dex Raksaka armour set. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο παιχνίδι πριν τις 30 Μαρτίου και το set θα γίνει δικό σας.

Παράλληλα, μέσα στο Μάρτιο θα λαμβάνουν χώρα ειδικά Alerts, μέσα από τα οποία θα μπορείτε να κερδίσετε weapon slots, dex όπλα και άλλα κοσμητικά αντικείμενα από τα προηγούμενα επετειακά events. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

Το Warframe πρόσφατα υποδέχθηκε και το πρώτο του μεγάλο patch για το 2020 στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το οποίο έφερε ατελείωτες βελτιώσεις που ζητούσαν εδώ και καιρό οι παίκτες, ενώ έθεσε και τα θεμέλια για το επερχόμενο Operation Scarlet Spear. Μεταξύ άλλων βελτιώθηκε το AI aimbot, προστέθηκαν περισσότερες επιλογές για την αλλαγή του FOV, ήρθε υποστήριξη για HDR και deferred rendering, ενώ οι μηχανισμοί των armour, health και shield είδαν επίσης αξιοσημείωτες αλλαγές.

Το Warframe είναι διαθέσιμο δωρεάν για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.