Αλλάζει το aim assist του Fortnite

Τέλος για τα legacy controls
09 Μαρτίου 2020 08:58
Αλλάζει το aim assist του Fortnite

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό Fortnite Status στο Twitter, η Epic Games γνωστοποίησε μερικές από τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει στο άμεσο μέλλον στο πασίγνωστο παιχνίδι της. Συγκεκριμένα, η εταιρία επισημαίνει πως από τις 13 Μαρτίου θα αφαιρεθεί η επιλογή “Use Legacy Look Controls” του Fortnite, εξαιτίας των βελτιώσεων που έχουν γίνει στο Aim Assist.

Όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη νέα ρύθμιση διατηρώντας το sensitivity που έχουν συνηθίσει, μπορούν μέσα από τα Controller Options να επιλέξουν το “Copy from Legacy” και μετά να απενεργοποιήσουν το “Use Legacy Look Controls".

Ο λόγος που η Epic θα προέβη σε αυτή την αλλαγή είναι το άδικο πλεονέκτημα που πολλοί παίκτες πίστευαν πως χάριζε το aim assist στους χρήστες χειριστηρίου. Όλα ξεκίνησαν με την προσπάθεια της Epic το περασμένο φθινόπωρο να ισορροπήσει όσο το δυνατόν γίνεται το matchmaking μεταξύ των διαφόρων πλατφορμών και των τρόπων χειρισμού. Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές προσφέρει κατά γενική ομολογία περισσότερη ταχύτητα και ακρίβεια. Το aim assist υποτίθεται πως θα γεφύρωνε αυτό το χάσμα, αλλά μερικοί παίκτες ανακάλυψαν έναν τρόπο να το εκμεταλλεύονται και να εντοπίζουν παίκτες μέσα από τοίχους, καπνό ή αλλά εμπόδια.

Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό tweet μέσα από το οποίο έγινε η ανακοίνωση.

Tags: