Όχι, ο Nemesis δε θα εισβάλει στα safe rooms του Resident Evil 3

Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι
07 Μαρτίου 2020 11:25
Όχι, ο Nemesis δε θα εισβάλει στα safe rooms του Resident Evil 3

Τις τελευταίες ώρες ένα δημοσίευμα του Official Xbox Magazine σχετικά με το Resident Evil 3 προκάλεσε σύγχυση στην κοινότητα, καθώς ανέφερε πως ο Nemesis δεν θα σας αφήνει ποτέ σε ησυχία και θα μπορεί να εισβάλει και στα safe rooms του παιχνιδιού. Τελικά η Capcom ήρθε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στο GamesRadar, επισημαίνοντας πως τα safe rooms θα παραμείνουν ο ασφαλής παράδεισος που είχατε συνηθίσει από την σειρά.

Φαίνεται ότι η σύγχυση προέκυψε όταν κατά τη διάρκεια ενός hands-on demo που είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει το προσωπικό του Official Xbox Magazine ο Nemesis ξεκίνησε να τους κυνηγά, ενώ η Jill Valentine έτυχε να είναι σε ένα τυχαίο χώρο που περιείχε μια γραφομηχανή (το αντικείμενο που χρησιμοποιείται για να κάνετε save στο Resident Evil 3). Ωστόσο, η τοποθεσία στην οποία συνέβη αυτό το περιστατικό δεν ήταν κάποιο safe room. Αντ 'αυτού, απλά συνέβη σε ένα σημείο που το παιχνίδι επέτρεψε να αποθηκευτεί η πρόοδος πριν προχωρήσει ο παίκτης.

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να καταλάβετε πως βρίσκεστε σε safe room δεν είναι άλλος από την μουσική. Το μουσικό θέμα των safe rooms του Resident Evil 3 δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, ωστόσο παρακάτω μπορείτε να το ακούσετε το αντίστοιχο θέμα του Resident Evil 2.

Βέβαια, το γεγονός πως ο Nemesis δεν θα εισβάλει στα safe rooms δε σημαίνει πως θα είναι λιγότερο επικίνδυνος και πως δεν θα σας στοιχειώσει, όταν το Resident Evil 3 κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου για τα PS4, Xbox One και PC.