Streamer πυροβόλησε με κανονικό όπλο το γραφείο του και έφαγε ban από το Twitch (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώ ήταν μεθυσμένος
06 Μαρτίου 2020 12:08
Streamer πυροβόλησε με κανονικό όπλο το γραφείο του και έφαγε ban από το Twitch (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα αναπάντεχο περιστατικό συνέβη πριν μερικές ώρες στο Twitch, το οποίο απαγόρευσε το streaming στην πλατφόρμα για έναν επαγγελματία Call of Duty streamer που πυροβόλησε με κανονικό όπλο στο γραφείο του κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης. Στη συνέχεια και ο eSports οργανισμός που συμμετείχε τον αποδέσμευσε.

Ο λόγος γίνεται για Carl Riemer, πρώην μέλος ης ομάδας FaZe Clan με τίτλο “Call of Duty trickshot specialist”. Κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου stream του, λοιπόν, ο Riemer είχε καταναλώσει αλκοόλ και στο γραφείο του φαινόταν ένα ανοιγμένο κουτάκι μπύρας. Τότε έβγαλε ένα πραγματικό όπλο που πίστευε πως είχε αδειάσει και χιουμοριστικά αναφώνησε: «μην μου ξαναπείς ότι δεν έχω λεφτά». Στη συνέχεια ο streamer πάτησε τη σκανδάλη και φανερά έκπληκτος συνειδητοποίησε πως το όπλο ήταν γεμάτο και πως μόλις πυροβόλησε κανονικά. Η σφαίρα δεν τραυμάτισε ευτυχώς κανέναν και πέτυχε ένα κουτάκι αναψυκτικού που βρισκόταν στο γραφείο του.

Μπορείτε να δείτε το απόσπασμα του livestream μέσα από το tweet που ακολουθεί.

Ο streamer στη συνέχεια ξεκαθάρισε μέσα από βίντεο στο YouTube κανάλι του πως ήταν ξεκάθαρα μεθυσμένος όταν συνέβη το περιστατικό. Τέλος, μέσα από άλλο βίντεο στο Twitter του δήλωσε:

Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου χθες το βράδυ, κάτι που θα μπορούσε να μου καταστρέψει τη ζωή. Θα μπορούσα να βλάψω κάποιον. Θα μπορούσα να βλάψω τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να βλάψω ένα από τα κατοικίδιά μου. Αυτό είναι ασυγχώρητο... Είχα αυτό το όπλο για δύο χρόνια και το μόνο που χρειάζεται είναι δύο δευτερόλεπτα ηλιθιότητας για να καταστρέψεις τα πάντα, για να καταστρέψεις κάποιον άλλο, να καταστρέψεις τον εαυτό σου. Μην κάνετε ό, τι έκανα.