Έρχεται η Closed Alpha του Roller Champions της Ubisoft (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αδρεναλίνη έρχεται με…πατίνια
05 Μαρτίου 2020 18:00
Έρχεται η Closed Alpha του Roller Champions της Ubisoft (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Ε3 2019 η Ubisoft αποκάλυψε ένα ιδιαίτερο sports παιχνίδι που σίγουρα δεν περιμέναμε. Ο λόγος γίνεται για το Roller Champions, ένα ανταγωνιστικό 3v3 sports παιχνίδι third-person προοπτικής. Σε αυτό δύο ομάδες μάχονται μεταξύ τους ώστε να καταφέρουν να βάλουν το απαραίτητο γκολ για να κερδίσουν τον αγώνα. Το διαφορετικό είναι πως οι μαχόμενοι δεν τρέχουν με τα πόδια, αλλά με…πατίνια. Εξού και το “Roller” στον τίτλο του παιχνιδιού.

Τώρα, η Γαλλική εταιρία μοιράστηκε ένα νέο βίντεο από το επερχόμενό της παιχνίδι που είναι γεμάτο ταχύτατα πλάνα, πολλούς χαρακτήρες, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να μας παρουσιάσει και ορισμένους από τους μηχανισμούς που έχουν ενσωματωθεί. Επιπροσθέτως, πέρα από το trailer αποκάλυψης, η ίδια η Ubisoft ανακοίνωσε πως στις 11 Μαρτίου 2020 θα διεξαχθεί και μία Closed Alpha για το Roller Champions στο Uplay, όπου οι παίκτες θα μπορούν -εφόσον είναι τυχεροί- να το δοκιμάσουν. Η Alpha θα έχει διάρκεια μέχρι και τις 23 του μηνός. Για να κάνετε εγγραφή κάντε κλικ εδώ.

Το Roller Champions αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2020 για PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, όπως επίσης και για τις mobile συσκευές.

Tags: