Η Riot υπόσχεται να φτιάξει μία και καλή τον client του LoL

Τέλος στα bugs και την αργή ταχύτητα
03 Μαρτίου 2020 16:13
Η Riot υπόσχεται να φτιάξει μία και καλή τον client του LoL

Το League of Legends είναι ένα από τα παλαιότερα και παράλληλα δημοφιλέστερα MOBA παιχνίδια της αγοράς, με εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως να απολαμβάνουν καθημερινά τις αναμετρήσεις τους στο “Summoners Rift”. Αυτή η ηλικία καλώς ή κακώς μπορεί να φανεί και στον γενικό client του παιχνιδιού, ο οποίος ακόμη μέχρι και σήμερα «πλημμυρίζει» από bugs, ενώ δεν φημίζεται καθόλου και για την ταχύτητά του. Αυτά τα προβλήματα είναι γνωστά τόσο στους παίκτες του παιχνιδιού, όσο και στην ίδια την Riot Games.

Για αυτό η εταιρία έρχεται να δώσει μία υπόσχεση, την οποία μάλιστα «βάφτισε» και ως “Client Cleanup Campaign”. Όπως αφήνει να εννοηθεί και η ονομασία, η Riot θα ξεκινήσει μία καμπάνια για να «καθαρίσει» τον client του παιχνιδιού και να εξαφανίσει όλα τα bugs, ενώ ταυτόχρονα θέλει να βελτιώσει και την ταχύτητά του. Η εταιρία υπόσχεται πως μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα κυκλοφορήσει διάφορα patches που θα πετύχουν το παραπάνω επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ουσιαστικά η Riot θα δουλέψει από την αρχή πάνω σε όλη την αρχιτεκτονική του client και στο JavaScript framework της που θα την βοηθήσει να ξεφορτωθεί μία και καλή τα bugs που υπάρχουν σε αυτόν. Περισσότερες τεχνικές πληροφορίες για αυτή τη νέα καμπάνια της εταιρίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ.