Το System Override του Apex Legends έφτασε με nerfs σε Gibraltar και χειροβομβίδες

Και μία μεγάλη αλλαγή είδε και ο Bloodhound
03 Μαρτίου 2020 16:10
Το System Override του Apex Legends έφτασε με nerfs σε Gibraltar και χειροβομβίδες

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικά εικοσιτετράωρα, στις 3 Μαρτίου η Respawn θα έκανε διαθέσιμο το System Override Collection Event που έρχεται να εμπλουτίσει την εμπειρία σας στο Apex Legends με νέα modes, πανοπλίες (Evo Shield) και πολλά ακόμη. Όμως, πέρα από το νέο περιεχόμενο, η ομάδα πραγματοποίησε διάφορες αλλαγές που αφορούν και την γενική ισορροπία του παιχνιδιού, έτσι ώστε οι αναμετρήσεις να είναι ακόμη πιο δίκαιες.

Ξεκινάμε με το πολυπόθητο nerf στον Gibraltar. Η ομάδα θεώρησε σωστό να μειώσει το health της πανοπλίας του από 75 σε 50, ρίχνοντας την άμυνά του ακόμη περισσότερο. Συνεχίζοντας ένα μικρό buff είδε και ο Crypto, ο οποίος όσο θα είναι σε Drone view, τα κύρια όπλα του θα κάνουν αυτόματα reload. Στα των χαρακτήρων, ένα ακόμη μικρό nerf είδε και ο Bloodhound μιας και πλέον το “Eye of the Allfather” χρειάζεται τον διπλάσιο χρόνο για την ενεργοποίησή του, όμως θα διαρκεί ένα επιπλέον δευτερόλεπτο.

Στις γενικές αλλαγές, ο αποθηκευτικός σας χώρος αυξήθηκε κατά δύο και ίσως μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι ο περιορισμός στον χώρο των χειροβομβίδων. Πλέον θα μπορείτε να έχετε μία και μόνο μία χειροβομβίδα σε κάθε inventory slot. Ο λόγος είναι πως η Respawn θέλει να βάλει τέλος στο late-game spam χειροβομβίδων.

Παρακάτω θα βρείτε ένα βίντεο όπου οι developers μιλούν αναλυτικά για τις νέες αλλαγές και προσθήκες του System Override Collection Event στο Apex Legends.

Tags: