Φήμη: Η Capcom ετοιμάζει νέο Resident Evil και για το 2021

Γνωστός RE Insider αποκαλύπτει
03 Μαρτίου 2020 10:27
Φήμη: Η Capcom ετοιμάζει νέο Resident Evil και για το 2021

Η Capcom τους τελευταίους μήνες είναι επικεντρωμένη στο λανσάρισμα του πολυπόθητου Resident Evil 3 Remake. Ωστόσο, με το πρόγραμμα που έχει τα τελευταία χρόνια, ίσως δούμε και την επόμενη χρονιά ένα Resident Evil παιχνίδι. Μετά τα Resident Evil 2 και 3 Remake, το επόμενο project της ίσως να είναι το όγδοο κεφάλαιο της σειράς ή ένα ολοκαίνουργιο spin-off.

Τώρα, μια νέα φήμη ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από έναν γνωστό RE Insider, ο οποίος μάλιστα είχε αποκαλύψει πως το Project Resistance θα είναι το multiplayer κομμάτι του Resident Evil 3 Remake, προτού ανακοινωθεί επίσημα. Συγκεκριμένα, ο Aesthetic Gamer ή αλλιώς Dusk Golem, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter αναφέρει πως η Capcom ήδη ετοιμάζει την επόμενη Resident Evil εμπειρία που θα κυκλοφορήσει έναν χρόνο (περίπου) μετά την κυκλοφορία του RE3 Remake.

Ωστόσο, όπως μεταφέρει σε μια άλλη δήλωσή του, το Remake του Code Veronica δεν είναι στα χαρτιά της Capcom, χωρίς να δίνει ωστόσο περισσότερες πληροφορίες. Αν, όμως, σκεφτούμε πως η ιαπωνική εταιρία έχει δώσει ήδη δύο Remakes, το παιχνίδι που θα καταφθάσει του χρόνου (2021) ίσως να είναι το Resident Evil 8 ή κάποιο άλλο spin-off της σειράς.

Προς το παρόν η Capcom επικεντρώνεται στο Resident Evil 3 Remake και δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα. Οπότε, λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε κι άλλες φήμες που λένε πως το επόμενο Resident Evil θα είναι το όγδοο κεφάλαιο με περισσότερες πληροφορίες.