Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το multiplayer του Mario Kart Tour

Ετοιμαστείτε να λιώσετε με τους φίλους σας!
03 Μαρτίου 2020 08:31
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας για το multiplayer του Mario Kart Tour

Πολλούς μήνες μετά την κυκλοφορία του, το free-to-play Mario Kart Tour της Nintendo πρόκειται να λάβει ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν οι παίκτες εδώ και καιρό. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε μέσα από τον επίσημο Twitter λογαριασμό του παιχνιδιού, έρχεται το πολυπόθητο multiplayer. Μέχρι στιγμής, μπορούσατε να κάνετε φίλους online, αλλά όχι να παίξετε μαζί τους. Αυτό, λοιπόν, πρόκειται να αλλάξει.

Το Mario Kart Tour θα εισάγει διάφορες multiplayer πίστες με διάφορους τρόπους για να αγωνιστείτε μέχρι και οκτώ άτομα. Παραδείγματος χάρη, ένα mode θα σας επιτρέπει να παίξετε με φίλους online ή με άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως θα έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε εσείς τους κανόνες, όπως την ταχύτητα και τα άτομα.

Το “competitive” mode, θα σας κάνει να αγωνίζεστε με άλλους παίκτες στο διαδίκτυο, με ένα σύνολο κανόνων που θα αλλάζουν καθημερινά.

Δείτε παρακάτω τα επίσημα post με περισσότερες πληροφορίες:

Το εν λόγω χαρακτηριστικό θα καταφθάσει στις 8 Μαρτίου. Το Mario Kart Tour βρίσκεται διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για iOS και Android.