Το shooter της Riot Games ονομάζεται Valorant - Πρώτο gameplay trailer!

Αυτό είναι το επόμενο βήμα για τους δημιουργούς του LoL
02 Μαρτίου 2020 09:47
Το shooter της Riot Games ονομάζεται Valorant - Πρώτο gameplay trailer!

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Το Valorant αποκαλύφθηκε επιτέλους και επίσημα, με την Riot Games να δίνει στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο gameplay preview βίντεο.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για ένα shooter με χαρακτήρες που έχουν υπερφυσικές δυνάμεις. Συγκεκριμένα, κάθε παίκτης θα έχει όπλα και ένα μοναδικό σετ κινήσεων, στα οποία θα πρέπει να βασιστεί για να νικήσει.

Η Riot Games έχει επενδύσει πολύ στο τεχνικό κομμάτι του παιχνιδιού και τονίζει πως ξέρει τι χρειάζεται για να την εμπιστευτούν οι παίκτες. Αναλυτικότερα, έκανε γνωστό πως το Valorant θα τρέχει σε servers με 128-tick rate, στο πλαίσιο ενός παγκόσμιου δικτύου προηγμένων datatcenters που υπόσχονται κάτω από 35ms ping για τους παίκτες στις περισσότερες μεγάλες πόλεις του κόσμου. Παράλληλα, η ομάδα επιμελείται χρόνια το netcode και τους anti-cheat μηχανισμούς. Μάλιστα, επισημαίνεται πως το παιχνίδι θα τρέχει με περισσότερα από 30 FPS ακόμα και υπολογιστές προ δεκαετίας, ενώ όλα τα μοντέρνα συστήματα θα μπορούν να τρέξουν τον τίτλο με 60 έως 144 FPS.

Ακολουθεί το επίσημο gameplay βίντεο.

[ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ]

Πέρυσι τον Οκτώβριο, η Riot Games, γνωστή στη βιομηχανία χάρη στο απίστευτα πετυχημένο ΜΟΒΑ παιχνίδι της League of Legends, αποκάλυψε το Project A. Μέχρι στιγμής το μόνο που γνωρίζαμε είναι πως πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό 5v5 first-person tactical shooter, το οποίο συνδύαζε στοιχεία των εξαιρετικά επιτυχημένων Overwatch και Counter-Strike.

Όπως φαίνεται, η πλήρης αποκάλυψη του τίτλου βρίσκεται προ των πυλών, αφού το IGN ανάρτησε καταλάθος ένα preview πριν την ώρα του, αποκαλύπτοντας μια σειρά από νέες εικόνες. Χάρη στο λάθος αυτό παίρνουμε μια γεύση από τους χαρακτήρες, τα όπλα και τους διάφορους χάρτες του παιχνιδιού. Παράλληλα, η Riot Games ενεργοποίησε και τους social media λογαριασμούς του τίτλου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα ονομάζεται Valorant.

Ακολουθεί το φωτογραφικό υλικό που διέρρευσε.