Σαρώνει το Counter-Strike: Global Offensive – Νέο ρεκόρ παικτών μέσα σε λίγες μέρες!

Ασύλληπτη επιτυχία για τον τίτλο της Valve
02 Μαρτίου 2020 09:30
Σαρώνει το Counter-Strike: Global Offensive – Νέο ρεκόρ παικτών μέσα σε λίγες μέρες!

Τον Φεβρουάριο σας είχαμε ενημερώσει πως έπειτα από πολλά χρόνια το Counter-Strike: Global Offensive έσπασε το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών του. Όπως όλα δείχνουν, τα φρένα έχουν σπάσει για το shooter της Valve που έσπασε ξανά το ρεκόρ του.

Αναλυτικότερα, πρόσφατα ο τίτλος είχε φτάσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 876,575 ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών, ξεπερνώντας έτσι το προηγούμενο ρεκόρ των 850,485 παικτών που είχε επιτευχθεί τον Απρίλιο του 2016 κατά τη διάρκειά του MLG Columbus τουρνουά.

Τώρα, σύμφωνα με τα δεδομένα του Steam Charts, το Counter-Strike: Global Offensive πέτυχε το νέο εντυπωσιακό ρεκόρ των 924,045 ταυτόχρονα συνδεδεμένων παικτών. Από το 2018 που ο τίτλος έγινε free-to-play η δημοτικότητά του αυξάνεται συνεχώς, ενώ μεγάλη ώθηση έδωσε και το Operation Shattered Web που κυκλοφόρησε πέρυσι, φέρνοντας συστήματα όπως το battle pass. Η πλειοψηφία των παικτών προέρχεται από την Κίνα και τελευταία τα νούμερα του παιχνιδιού έχουν αυξηθεί και εξαιτίας του κορωνοϊού που έχει κλείσει τους κινέζους παίκτες στα σπίτια τους.