Στο Star Citizen θα πρέπει να τρώτε και να μένετε ζεστοί για να επιβιώσετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναλυτική ματιά στους survival μηχανισμούς
02 Μαρτίου 2020 08:46
Στο Star Citizen θα πρέπει να τρώτε και να μένετε ζεστοί για να επιβιώσετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Cloud Imperium Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο, στο οποίο παρουσιάζει τους survival μηχανισμούς που θα ενσωματώνει το Star Citizen. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς Inside Star Citizen. Στο νέο αυτό development diary, οι δημιουργοί μας εξηγούν το Actor Status, το survival σύστημα που θα ενσωματώνει ο τίτλος.

Οι παίκτες, λοιπόν, θα πρέπει να ελέγχουν την θερμοκρασία τους, αφού στα διαστημικά ταξίδια τους θα είναι πολύ εύκολο να πάθουν υποθερμία ή υπερθερμία, ενώ συγχρόνως θα πρέπει να τρώνε και να πίνουν σαν κανονικοί άνθρωποι. Τόσο το φαγητό όσο και οι επιλογές ρούχων θα μπορούν να βοηθήσουν τους παίκτες βελτιώνοντας τις δυνατότητές τους ή αντίστοιχα αν δεν δοθεί η απαραίτητη προσοχή να τους επιβαρύνουν.

Μάλιστα, ο senior FPS systems designer, Jonny Jacevicius, επισημαίνει:

Το Star Citizen δεν είναι ένα survival game με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Συνήθως στα περισσότερα survival games το φαγητό, το ποτό και το να μείνεις ζεστός είναι το επίκεντρο του gameplay.

Η εμπειρία που προσφέρει το Star Citizen είναι πολύ μεγαλύτερη. Αυτός ο μηχανισμός είναι μόλις μια ακόμη προσθήκη. Ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον που δουλέψαμε σε αυτό. Το ‘Actor Status’ είναι ουσιαστικά οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση του παίκτη. Ήταν σαν ένα μίνι μάθημα επιστήμης κάθε μέρα, γιατί θέλαμε να το γειώσουμε στο ρεαλισμό.

Το εν λόγω βίντεο ακολουθεί παρακάτω και προσφέρει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.