Έρχεται remake για το Trackmania Nations

Και μάλιστα κυκλοφορεί αρκετά σύντομα
29 Φεβρουαρίου 2020 14:27
Έρχεται remake για το Trackmania Nations

Η τωρινή γενιά βιντεοπαιχνιδιών, εκτός από πολλά νέα projects έφερε και αρκετά remakes παλαιών παιχνιδιών, αγγίζοντας νοσταλγικές αναμνήσεις στους παλιούς παίκτες. Όμως, τα remakes αποτελούν και μία πολύ καλή ευκαιρία για τους νέους παίκτες να δοκιμάσουν παιχνίδια τα οποία δεν πρόλαβαν λόγω ηλικίας. Υπέρ των remake φαίνεται να είναι και η Ubisoft, μιας και η εταιρία αποκάλυψε πως το Trackmania Nations θα επανέλθει μέσω ενός remake.

Το δημοφιλές racing παιχνίδι της εταιρίας θα δημιουργηθεί από την αρχή με έναν εντελώς ανανεωμένο οπτικοακουστικό τομέα και καλεί και πάλι τους παίκτες στις ψηφιακές του πίστες. Περισσότερες πληροφορίες έδωσε και ο Florent “Hylis” Castelnerac, managing director στη Ubisoft Nadeo. Μέσα από αυτές μάθαμε πως στο νέο Trackmania θα υπάρχουν καθημερινά και εβδομαδιαία casual κύπελλα για τους παίκτες που διψούν για ανταγωνισμό, ενώ η ομάδα θέλει να δημιουργήσει ένα -όπως το αποκαλεί και η ίδια- seasonal παιχνίδι με ένα κανονικό official campaign. Παράλληλα, η ομάδα έχει σκοπό όσο περνά ο καιρός να προσθέτει ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι.

Εκτός από τις παραπάνω πληροφορίες αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Trackmania θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου μόνο σε Windows PC. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.