Το ψυχολογικό θρίλερ Those Who Remain έρχεται στα PS4, Xbox One, PC και Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Και σας καλεί στο στόμα της τρέλας
28 Φεβρουαρίου 2020 13:08
Το ψυχολογικό θρίλερ Those Who Remain έρχεται στα PS4, Xbox One, PC και Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Wired Productions και Camel 101 έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα  trailer αποκαλύπτωντας την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους ψυχολογικού θρίλερ Those Who Remain.

Το παιχνίδι τοποθετείται στη μυστήρια πόλη Dormont, όπου η πραγματικότητα στρεβλώνεται από το σκοτάδι και τι φρικιαστικές πράξεις των κατοίκων της. Πρόκειται για ένα story driven first-person adventure-thriller, το οποίο συνδυάζει ατμόσφαιρα με τη φρίκη και τον ψυχολογικό τρόμο.

Οι παίκτες έχουν στον έλεγχό τους τον Edward, έναν άνθρωπο που έλκεται από μια μυστηριώδη δύναμη στην πόλη στην οποία παραμονεύουν εφιαλτικοί εχθροί και θανάσιμα μυστικά που θα δοκιμάσουν την ψυχική του υγεία.

Το Those Who Remain αναμένεται να κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 15 Μαΐου για PS4, Xbox One και PC μέσω Steam, ενώ για Switch θα κυκλοφορήσει αργότερα το καλοκαίρι. Η τιμή του θα ανέρχεται σε €19.99. Αξίζει να σημειωθεί πως θα υπάρξει και μια retail Deluxe Edition αποκλειστικά για PS4 και PC, η οποία θα περιλαμβάνει κωδικό για την illustrated comic prequel ιστορία. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.