Το Apex Legends υποδέχεται το System Override Collection Event (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο game mode και άφθονα αντικείμενα
28 Φεβρουαρίου 2020 10:17
Το Apex Legends υποδέχεται το System Override Collection Event (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο της τέταρτης σεζόν του, το Apex Legends θα υποδεχθεί το System Override Collection Event. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Respawn Entertainment, το event για το battle royale παιχνίδι της θα λάβει χώρα από τις 3 μέχρι τις 17 Μαρτίου.

Το System Override Event θα περιλαμβάνει το νέο Limited Time Mode, Deja Loot. Το νέο αυτό mode θα φέρει την Evo Shield. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο Shield, το οποίο ξεκινά με λιγότερη ενέργεια από το απλό άσπρο Shield, αλλά όσο κάνετε damage στους άλλους παίκτες θα αυξάνεται η χωρητικότητα της ασπίδας και θα μπορεί να ξεπεράσει μέχρι και τη χωρητικότητα της μωβ ασπίδας.

Η ιδιαιτερότητα του Deja Loot mode είναι πως όλο το loot θα είναι ακριβώς στις ίδιες θέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του event. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες θα γνωρίζουν που βρίσκεται το καλό loot, αλλάζοντας ριζικά το meta.

Παράλληλα, θα υπάρχουν νέα Legendary Weapon skins και άφθονα κοσμητικά αντικείμενα που θα μπορείτε να κερδίσετε με πολλούς τρόπους. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.

 

 

Tags: